Αρχική Ειδήσεις Δελτία Τύπου Black Friday στα Καφεκοπτεία Λουμίδη με -15%

Black Friday στα Καφεκοπτεία Λουμίδη με -15%

0
Black Friday στα Καφεκοπτεία Λουμίδη με -15%

ΑΓΟΡΑ | Στην Black Friday δεν «κόβουν» μόνο καφέ… κόβουν και τις τιμές με -15% σε όλους τους καφέδες και σε επιλεγμένα προϊόντα

Η αντίστροφη μέτρηση για την φετινή Black Friday ξεκίνησε και τα Καφεκοπτεία Λουμίδη είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους λάτρεις του καφέ με απίστευτες προσφορές στα αγαπημένα τους αυθεντικά προϊόντα.

Από την Τετάρτη 24/11 έως και την Παρασκευή 26/11 οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν σε όλο το δίκτυο καταστημάτων των Καφεκοπτείων Λουμίδη τις πιο γευστικές και αρωματικές προσφορές με -15% σε όλους τους χύμα καφέδες και σε επιλεγμένα προϊόντα, όπως τα συνοδευτικά του καφέ με την υπογραφή των Καφεκοπτείων Λουμίδη «Λέξεις & Γεύσεις Ελλάδας» (ισχύει για συγκεκριμένη ποσότητα και άνω), μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού, πραλίνες, λικέρ, καφέ, βουτήματα και λουκούμια. Ακόμα ανακαλύψτε την έκπτωση 15% σε όλα τα σοκολατοειδή βασικής γκάμας αποκλειστικά στα φυσικά καταστήματα.

Προσφορές σε καφέ & επιλεγμένα προϊόντα ξεκινούν ΚΑΙ στο e-shop των Καφεκοπτείων Λουμίδη, από την Παρασκευή 26/11 έως και την Κυριακή 28/11. Αυτή την Black Friday μην ξεχάσετε να μπείτε στο www.kl.gr και ανακαλύψτε τις καλύτερες προσφορές στα πιο λαχταριστά προϊόντα.

Εννοείται, ότι τα Καφεκοπτεία Λουμίδη δεν σταματούν εδώ και παραμένουν στους «ρυθμούς» των προσφορών φέρνοντας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ την Δευτέρα 29/11 για 24 ΩΡΕΣ Cyber Monday προσφορές με έκπτωση 20% σε Μονοποικιλιακούς και Αρωματικούς Καφέδες, στο www.kl.gr!

Σχετικά με τα Καφεκοπτεία Λουμίδη

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη αποτελούν μία Ελληνική Οικογενειακή Επιχείρηση, η οποία επί τρεις γενιές προσφέρει με το ίδιο πάθος και μεράκι τους πιο εκλεκτούς και αρωματικούς φρεσκοκομμένους καφέδες.

Η πλούσια γκάμα των προϊόντων της εταιρείας περιλαμβάνει: Φρεσκοκομμένους καφέδες Ελληνικούς, Στιγμιαίους, Αρωματικούς, Espresso, Αρωματικά Ροφήματα, Αφεψήματα, Τσάι, Γλυκά του Κουταλιού, Λουκούμια, Κεράσματα, Βουτήματα & Προτάσεις Δώρων.

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη διαθέτουν καταστήματα σε Ομόνοια, Πειραιά, Μαρούσι, Καλλιθέα, Περιστέρι, Αγ. Δημήτριο, Θεσσαλονίκη, Καστοριά, Κατερίνη& Χαλκίδα.

 

Ο πιο εύκολος τρόπος να παραγγείλεις πετρέλαιο θέρμανσης! Ζέστανε τώρα, αυτούς που αγαπάς! Πετρέλαιο θέρμανσης τιμή που... τα σπάει! Παράγγειλε τώρα Online!