Αρχική Ειδήσεις Δελτία Τύπου Νέα άφιξη στο κέντρο της Αθήνας – To Barbaro Athens ανοίγει τις γαστρονομικές του πύλες

Νέα άφιξη στο κέντρο της Αθήνας – To Barbaro Athens ανοίγει τις γαστρονομικές του πύλες

0
Νέα άφιξη στο κέντρο της Αθήνας – To Barbaro Athens ανοίγει τις γαστρονομικές του πύλες

Σήμερα, Πέμπτη 11 Ιανουαρίου, το Barbaro Athens στρώνει το «κόκκινο χαλί» και κάνει την πιο λαμπερή πρόποση για τη νέα χρονιά.

Με δυνατή εστιατορική πρόταση ξεκινά η νέα χρονιά καθώς επιφυλάσσει στο κοινό μία καινούρια, fresh και ανατρεπτική γαστρονομική εμπειρία στο κέντρο της Αθήνας. Ο λόγος για το Barbaro Athens το οποίο ανοίγει τις πόρτες του την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024 στην πιο cozy γειτονιά της Αθήνας με ένα μοναδικό «Grande» Opening.

Σε έναν aesthetic χώρο που κάνει τη διαφορά με μία αισθητική που εμπνέεται εξολοκλήρου από την αρχιτεκτονική της Μεσογείου την οποία υπογράφουν ο διακοσμητής Σάκης Κυριακίδης και η Graphic Designer Ειρήνη Μιχαλοπούλου, μεταφέρει τον επισκέπτη σε ένα minimal χωρόχρονο σαγηνευτικό, ιδιαίτερο και ευφάνταστο.

Το Barbaro Athens είναι έτοιμο να ξεσηκώσει τις αισθήσεις με μία κουζίνα μεσογειακή όπου η ελληνική παράδοση έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και δημιουργεί την απόλυτη μνήμη. Να αναφερθεί ότι το μενού επιμελήθηκε ο Executive Chef, Λάμπρος Ζήσης, ενώ στη κουζίνα του εστιατορίου θα συναντήσετε τον Chef, Θανάση Κούλπα. Επιλεγμένες ετικέτες κρασιού από τον ελληνικό & διεθνή αμπελώνα όπως επίσης και signature cocktails συνοδεύουν αρμονικά & δημιουργικά το πιάτο της επιλογής σας.

Ένας χώρος με το δικό του Barbaro story, που υπόσχεται καθημερινά μία all day γαστρονομική συνθήκη με απόλυτη ταυτότητα και φινέτσα, αλλά και με μία σειρά από μουσικά events που θα δώσουν αυτή την άλλη νότα στην αθηναϊκή διασκέδαση.

Barbaro events

To Grand Opening του Barbaro Athens θα ντύσει μουσικά η ξεχωριστή καλλιτέχνιδα, Κατερίνα Πάλλη ενώ μετά το Live o γνωστός Resident DJ του εστιατορίου Κωνσταντίνος Μοσχονάκης ανεβαίνει στα decks και φέρνει τα πάνω κάτω με τις μουσικές επιλογές.

Κάθε Τρίτη on stage: Βαρδής – Βαρθακούρης μετά το Live, DJset by Konstantinos Moschonakis

Κάθε Σάββατο on stage: Φωτεινή Λευκοπούλου μετά το Live, DJset by Konstantinos Moschonakis 

Barbaro Restaurant – Bar

Αντήνορος 42, πλησίων Caravel

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-7290322

Facebook: BarbaroAthens

Instagram: @BarbaroAthens

 

Βρείτε αγαπημένες συνταγές της παραδοσιακής & σύγχρονης Ελληνικής κουζίνας με καθημερινή ενημέρωση, στο iCookGreek.com