Μελιαστό

0
Μελιαστό

«Μελιαστό», το άρωμα του ρόδου Ζωηρό, τριανταφυλλένιο, με χρώμα, άρωμα και γεύση που κυριεύουν τις αισθήσεις… «Μελιαστό», ένα μοναδικό ροζέ κρασί από το «Κτήμα Σπυρόπουλου»!

Ένα κρασί υψηλών αξιώσεων, το «Μελιαστό» αναδεικνύει την πολυδιάστατη δυναμική του Μοσχοφίλερου, μιας από τις πιο αρωματικές ελληνικές ποικιλίες, στην πιο χαρακτηριστική της έκφραση. Για τη δημιουργία του, ώριμα σταφύλια από τον βιολογικό αμπελώνα της οικογένειας Σπυρόπουλου στην ορεινή Μαντινεία, την «πατρίδα» του Μοσχοφίλερου, επιλέγονται και οινοποιούνται προσεκτικά.

Πρώτιστο μέλημα του οινοποιού, να «παγιδεύσει» στο κρασί του όσο περισσότερο από το χρώμα και το πληθωρικό, τριανταφυλλένιο άρωμα της ποικιλίας. Η σοδειά του 2006 μας αντάμειψε πλουσιοπάροχα… Αρκεί μια δοκιμή για να το διαπιστώσετε, με όλες σας τις αισθήσεις.

Ανοίγοντας ένα μπουκάλι «Μελιαστό» του 2006, θα ανακαλύψετε ένα κρασί ξεχωριστό, με συγκλονιστικές αρωματικές διαστάσεις. Στη μύτη ευωδιάζουν αρώματα τριαντάφυλλου, γλυκού του κουταλιού και φράουλας ενώ η γεύση του είναι ζωηρή, ευχάριστη και με μεγάλη διάρκεια. Θα το απολαύσετε για να συνοδεύσετε τις πιο όμορφες καλοκαιρινές σας στιγμές: μόνο του, ως απεριτίφ, θαυμάζοντας τα χρώματα ενός ρόδινου δειλινού ή για ένα υπέροχο γεύμα, συνδυάζοντάς το με μεγάλη ποικιλία πιάτων από την ελληνική και διεθνή κουζίνα, λευκά κρέατα, σαλάτες, πάστα, κρύα πιάτα ή και φρούτα.

Μην παραλείψετε να το σερβίρετε στη σωστή θερμοκρασία, 8°-10°C, που θα αναδείξει τον ιδιαίτερο, τριανταφυλλένιο χαρακτήρα του!

Βρείτε αγαπημένες συνταγές της παραδοσιακής & σύγχρονης Ελληνικής κουζίνας με καθημερινή ενημέρωση, στο iCookGreek.com