Jack Daniel’s

0
Jack Daniel’s

To JACK DANIEL’S γιορτάζει το μύθο του

Tο JACK DANIEL’S Tennessee whiskey γιορτάζει 160 χρόνια από τη γέννηση του δημιουργού του. 160 χρόνια παράδοσης, εμπειρίας, ωριμότητας και γεύσης μας προσκαλούν να γιορτάσουμε με τη limited edition συσκευασία «MR. JACK’S 160th BIRTHDAY».

Η ιστορική τετράγωνη φιάλη ντύνεται στα μαύρα και κερδίζει επάξια τη θέση της στο bar κάθε γνήσιου συλλέκτη και whiskey lover. Το αποστακτήριο JACK DANIEL’S, το παλαιότερο καταγεγραμμένο αποστακτήριο των HΠΑ, τιμά με τη συλλεκτική αυτή φιάλη το δυναμισμό, την προσωπικότητα, το κύρος και τη βαρύτητα της ιστορίας του δημιουργού του, Jasper Newton «Jack» Daniel. Εξάλλου, ο ίδιος ο Jack συνήθιζε να φτιάχνει μοναδικά αναμνηστικά μπουκάλια σε περιορισμένες ποσότητες για να τιμήσει αξιομνημόνευτες στιγμές.

Όλα αυτά τα χρόνια κάθε σταγόνα JACK DANIEL’S Old No 7 παράγεται και ωριμάζει με τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο, για να δώσει το πλούσιο κεχριμπαρένιο χρώμα, τη βαθιά γεύση καραμέλας, βανίλιας και ξύλου που χαρακτηρίζει το αυθεντικό αυτό whiskey. Η συλλεκτική συσκευασία κυκλοφορεί σε επιλεγμένες κάβες και αλυσίδες super market. Μοιραστείτε το ταξίδι της μακρόχρονης διαδρομής του Jack με καλή παρέα και αφεθείτε στη μαγεία του πιο διάσημου Tennessee whiskey.

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Google News, την κορυφαία on-line γαστρονομική εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση.