Αρχική Ειδήσεις Δελτία Τύπου Γιορτινές στιγμές με οίνους Semeli

Γιορτινές στιγμές με οίνους Semeli

0
Γιορτινές στιγμές με οίνους Semeli

Γιορτάστε τα φετινά Χριστούγεννα με τα κρασιά της εταιρείας Semeli και απολαύστε τα εορταστικά γεύματα και δείπνα σας με τη συνοδεία τους. Είτε πρόκειται για απλά πιάτα είτε για πιο εξεζητημένα και πολύπλοκα, η Semeli έχει κάτι να προτείνει σε όλες τις περιπτώσεις.

Ο Ορεινός Ήλιος Ερυθρός αποτελεί το καλύτερο συνοδευτικό για την παραδοσιακή γαλοπούλα με γέμιση. Ένα νεαρό Αγιωργίτικο, με βαθύ ρουμπινί χρώμα, πορφυρές ανταύγειες και πολύ έντονα αρώματα κόκκινων φρούτων που μπορεί να αναδείξει τη γεύση της ψητής γαλοπούλας και των συνοδευτικών της. Σερβίρεται στους 14 – 15 °C.

Το Semeli Nemea Reserve – σοδειά 2007 (Αγιωργίτικο Νεμέας) με τα έντονα και ώριμα αρώματά του, συνοδεύει άριστα κόκκινα κρέατα, ζυμαρικά με κόκκινες σάλτσες και ποικιλίες σκληρών τυριών και αλλαντικών. Μπορεί να παλαιώσει για 5 έως 8 χρόνια από τον τρύγο και σερβίρεται στους 15 – 16 °C.

Το Chateau Semeli – σοδειά 2006 (Cabernet Sauvignon και Merlot) με το βαθύ πορφυρό του χρώμα, μπορεί να συνοδεύσει εξαιρετικά τα πιάτα του γιορτινού τραπεζιού, πλούσια πιάτα κρέατος, κυνήγι και ώριμα κίτρινα τυριά για να ξεδιπλώσει όλο το χαρακτήρα του. Σερβίρεται στους 15 – 17 °C.

Το Semeli Grande Reserve Nemea – σοδειά 2004 (Αγιωργίτικο Νεμέας) με το ρουμπινί χρώμα μεγάλου βάθους, εκφράζει πιστά το χαρακτήρα ενός Αγιωργίτικου παλαίωσης. Πολύπλοκα αρώματα μπαχαρικών και νότες βανίλιας, που δηλώνουν διακριτικά το πέρασμα από καινούργιο βαρέλι. Μπορεί να παλαιώσει για 8 έως 15 χρόνια από τον τρύγο και συνοδεύει πλούσια πιάτα κόκκινου κρέατος, σκληρά κίτρινα αλλά και έντονα κρεμώδη τυριά. Σερβίρεται στους 15 – 16 °C.

Τέλος, αν για τη γιορτή των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς έχετε επιλέξει finger food, η Μαντινεία Νασιάκος με τα φίνα και δυνατά αρώματα στη μύτη, χαρακτηριστικά της ποικιλίας του Μοσχοφίλερου, θα συντροφεύσει όμορφα τις πολλές και διαφορετικές γεύσεις. Σερβίρεται στους 8 – 10 οC. Αν όμως στο μενού περιλαμβάνεται και sushi, προτιμήστε Ορεινό Ήλιο Λευκό (Μοσχοφίλερο Μαντινείας και Ροδίτης) και απολαύστε τη γεμάτη φρεσκάδα και φρουτώδη γεύση του. Σερβίρεται στους 9 – 10 °C.

Για το κλείσιμο της βραδιάς, συνοδεία με το επιδόρπιο ή το φρούτο, απολαύστε Semeli Espera, ένα γλυκό κρασί της ποικιλίας Gewürztraminer, που με τη δροσιστική οξύτητα και τα αρώματά του κλείνει όμορφα τη βραδιά. Σερβίρεται στους 8 °C.

Ο πιο εύκολος τρόπος να παραγγείλεις πετρέλαιο θέρμανσης! Ζέστανε τώρα, αυτούς που αγαπάς! Πετρέλαιο θέρμανσης τιμή που... τα σπάει! Παράγγειλε τώρα Online!