Αρχική Ειδήσεις Γιατί δε θα ξαναμιλήσει ο Gordon Ramsay στον Jamie Oliver…

Γιατί δε θα ξαναμιλήσει ο Gordon Ramsay στον Jamie Oliver…

0
Γιατί δε θα ξαναμιλήσει ο Gordon Ramsay στον Jamie Oliver…

Αδύνατον να κρύψουν την αμοιβαία αντιπάθεια οι δύο Βρετανοί αστέρες της κουζίνας

«Ένιωσε ταπεινωμένη, πραγματικά ταπεινωμένη», είπε ο Gordon Ramsay αναφερόμενος στη σύζυγό του Tana και ορκίστηκε να μην ξαναμιλήσει ποτέ στον Jamie Oliver αν δε ζητήσει συγγνώμη για το σχόλιό του. 

Πώς έφτασαν όμως οι δύο σούπερ τηλε-αστέρες της βρετανικής γαστρονομίας με τα αμέτρητα εστιατόρια και τη διεθνή λάμψη ως εδώ; Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή σύμφωνα με την εξιστόρηση της dailymail.  

Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Μάρτη, όταν ο 50χρονος Ramsay παρουσιάζοντας την εκπομπή «The Nightly Show», προέβη σε διάφορους άκομψους χαρακτηρισμούς για τον 42χρονο «συνάδελφό» του, αποκαλώντας τον μεταξύ άλλων «χοντρό» και επικρίνοντας τη μαγειρική του ικανότητα.

Τον Αύγουστο η Sun «θύμισε» στον Jamie Oliver το γεγονός, αποσκοπώντας προφανώς σε κάποιο σχόλιο. O Jamie, που έχει πέντε παιδιά (το τελευταίο γεννήθηκε πέρυσι) απάντησε: «Έκανα τηλεόραση πολλά χρόνια πριν από αυτόν. Πριν από πέντε χρόνια μπορεί και να με ενοχλούσε και ίσως να είχα απαντήσει. Αλλά έχει τέσσερα παιδιά κι εγώ έχω πέντε και δεν θέλω να βρίζομαι με έναν πατέρα κάποιων παιδιών στην τηλεόραση. Δεν είναι ωραίο».

Προχθές, Δευτέρα, ο Ramsay, του οποίου η σύζυγος Tana απέβαλε πέρυσι, στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της, επανέφερε το θέμα δηλώνοντας στο Radio Times, πως τα σχόλια του Jamie δεν ήταν και τα καλύτερα μετά από μια «χάλια χρονιά» (σ.σ. “a shit year” για την ακρίβεια). «Ο Jamie γύρισε και είπε: “Έχω πέντε παιδιά, αυτός έχει τέσσερα”. Το να κρίνεις την οικογένεια κάποιου από τον αριθμό των παιδιών δεν είναι σωστό» προσθέτοντας πως δεν πρόκειται να του ξαναμιλήσει μέχρι να ζητήσει συγγνώμη από τη γυναίκα του και βάζοντας φωτιά στα ταμπλόιντ. «Τα αγόρια πάντα θα πολεμούν και θα διαφωνούν, αλλά η Τανα ένιωσε ταπεινωμένη» δήλωσε. Στη συνέχεια δεν αμέλησε να κατηγορήσει τον Jamie Oliver ότι απείλησε να φύγει αν υπερισχύσει το Brexit, αλλά είναι ακόμη εκεί και ότι «ανοίγει το στόμα του μόνο όταν έχει να προωθήσει κάτι».

Βρείτε αγαπημένες συνταγές της παραδοσιακής & σύγχρονης Ελληνικής κουζίνας με καθημερινή ενημέρωση, στο iCookGreek.com