Αρχική Ειδήσεις Δελτία Τύπου Colman’s, βασιλικές απολαύσεις X4

Colman’s, βασιλικές απολαύσεις X4

0

Η ιστορία της θρυλικής αγγλικής μουστάρδας Colman’s -που τόσο εκτίμησε η Βασίλισσα Βικτωρία- γράφεται ανελλιπώς εδώ και 200 χρόνια! Μαθαίνοντας να ξεχωρίζουμε τους τύπους της, αξιοποιούμε το εκλεκτό προϊόν στο έπακρο.

colmansall site

Η ιστορία της θρυλικής αγγλικής μουστάρδας Colman’s χάνεται στις αρχές του 1800, την εποχή που ο Wellington ετοιμαζόταν να συντρίψει τον Ναπολέοντα στο Βατερλώ. Ημερομηνία-σταθμός για το εκλεκτό προϊόν θεωρείται το 1814, όταν ο Jeremiah Colman δημιουργεί ένα σπιρτόζικο γευστικά μείγμα από καφέ και υπόλευκους κόκκους μουστάρδας στο νερόμυλό του, στο Stoke Holy Cross της Αγγλίας. Το 1866 η πικάντικη ιδιοσκευή του Colman τιμάται επισήμως με τη βασιλική σφραγίδα επιλογής της Βασίλισσας Βικτωρίας κι έκτοτε συνεχίζει να τροφοδοτεί τη μακρά παράδοση της κορυφαίας βρετανικής μουστάρδας ως τις μέρες μας…  Ακόμη και σήμερα οι τύποι μουστάρδας της Colman’s εξακολουθούν να αποτελούν όχι μόνο βασικά συστατικά του βασιλικού τραπεζιού, αλλά και του δικού μας. Μαθαίνοντας να ξεχωρίζουμε τους τύπους της, αξιοποιούμε το εκλεκτό προϊόν στο έπακρο.

Colmans Original English Mustard. Η μία, η μοναδική, η αυθεντική αγγλική μουστάρδα, ο θρύλος των λουκούλλειων γευμάτων και των ψαγμένων τραπεζιών. Αγαπάει το μοσχαρίσιο αλλά και το χοιρινό ψητό κρέας, ενισχύει τις σάλτσες μας, απογειώνει τα λουκάνικα και γενικά δε λείπει ποτέ απ’ τις παρέες των καλοφαγάδων.

Colmans Double Superfine Mustard Powder. Έξοχη σκόνη μουστάρδας που νοστιμίζει σαλάτες, σάλτσες, όπως η βινεγκρέτ , ακόμη και τη μαγιονέζα, όταν οι περιστάσεις απαιτούν κάτι ιδιαίτερο. Για να χρησιμοποιηθεί ως απλό καρύκευμα, αρκεί να την ανακατέψει κανείς με ίσης ποσότητας κρύο νερό και να αφήσει το μείγμα να σταθεί κανά δεκάλεπτο για να ξετυλιχτούν όλα τα αρώματά του.

Colmans Dijon Mustard. Όσοι αναζητούν ιδιαίτερες και δυνατές γεύσεις, ας στραφούν στην Dijon. Η εξαιρετικής ποιότητας μουστάρδα της Colmans αναδεικνύεται σε βασικό συστατικό μιας μαρινάτας για έξτρα γεύση στο κρέας, τονώνει γευστικά μια απλcolmans logoή σάλτσα τυριών και δίνει σπιρτόζικη διάσταση στα κλασικά ψητά κρεατικά ή αλλαντικά.

Colmans Wholegrain Mustard. Πρόκειται για ανώτερης ποιότητας μουστάρδα με σπόρους με την υπογραφή της Colmans. Έχει δυνατή γεύση και αποτελεί εξαιρετική επιλογή όχι μόνο για σάλτσες σε σαλάτες, που χρειάζονται μια πικάντικη τόνωση, αλλά και για τον πουρέ πατάτας ή λαχανικών. Απλώστε την και πάνω στο κοτόπουλο πριν το ψήσιμο στη σχάρα ή απλώς στο αγαπημένο σας λουκάνικο.

Βρείτε αγαπημένες συνταγές της παραδοσιακής & σύγχρονης Ελληνικής κουζίνας με καθημερινή ενημέρωση, στο iCookGreek.com