Αρχική Ειδήσεις Απ’ το ψητοπωλείο στο νοσοκομείο

Απ’ το ψητοπωλείο στο νοσοκομείο

0
Απ’ το ψητοπωλείο στο νοσοκομείο

Πολλοί πελάτες γνωστού κεντρικού ψητοπωλείου της Μυτιλήνης κατέληξαν στο νοσοκομείο της πόλης με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης ή γαστραλγίας.

Πολλοί πελάτες γνωστού ψητοπωλείου της Μυτιλήνης που κάνει και διανομές κατέληξαν στο νοσοκομείο της πόλης με συμπτώματα είτε τροφικής δηλητηρίασης είτε γαστραλγίας.

Τουλάχιστον 10 πολίτες, σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση nealesvou.gr, βρέθηκαν κατά τη διάρκεια του ίδιου τριημέρου στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Βοστάνειου ζητώντας βοήθεια.

Σε πέντε από αυτούς διαγνώσθηκε επίσημα τροφική δηλητηρίαση, ενώ δύο χρειάστηκε να εισαχθούν και να νοσηλευθούν στο νοσοκομείο, αναφέρει το cnn.gr. Στο ίδιο δημοσίευμα γνωστοποιείται ότι οι ασθενείς στο σύνολό τους φέρονται να είχαν καταναλώσει συγκεκριμένο προϊόν (κοτόπουλο) της επιχείρησης, αλλά παρά τις καταγγελίες δεν έχει ακόμα ελεγχθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Ο πιο εύκολος τρόπος να παραγγείλεις πετρέλαιο θέρμανσης! Ζέστανε τώρα, αυτούς που αγαπάς! Πετρέλαιο θέρμανσης τιμή που... τα σπάει! Παράγγειλε τώρα Online!