Αρχική Ειδήσεις Ανακλήσεις Προϊόντων ΕΦΕΤ – Ανάκληση σοκολατένιων προϊόντων Kinder λόγω πιθανής παρουσίας σαλμονέλας

ΕΦΕΤ – Ανάκληση σοκολατένιων προϊόντων Kinder λόγω πιθανής παρουσίας σαλμονέλας

0
ΕΦΕΤ – Ανάκληση σοκολατένιων προϊόντων Kinder λόγω πιθανής παρουσίας σαλμονέλας

Δείτε τις παρτίδες και τις συσκευασίες των ανακληθέντων προϊόντων

Ο ΕΦΕΤ ενημερώθηκε από το Σύστημα Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), σχετικά με την προληπτική ανάκληση συγκεκριμένων παρτίδων των προϊόντων Kinder Schokobons των 46 gr & 125 gr και Kinder Surprise maxi των 100 gr, λόγω πιθανής παρουσίας σαλμονέλας, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Παρόμοιες αποφάσεις πάρθηκαν νωρίτερα και στη Γαλλία.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τα προϊόντα με αριθμούς παρτίδας:

Και συνεχίζει η ανακοίνωση του ΕΦΕΤ: «Καλούνται οι καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί τις συγκεκριμένες παρτίδες των ανωτέρω προϊόντων να μην τα καταναλώσουν και να επικοινωνήσουν με το τμήμα εξυπηρέτησης καταναλωτών της εταιρείας «Ferrero International S.A. Greece ΜΕΠΕ» στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Σχετικά με την προληπτική ανάκληση των εν λόγω προϊόντων ο ΕΦΕΤ έχει ενημερωθεί και από την επιχείρηση Ferrero International S.A. Greece ΜΕΠΕ. Ο ΕΦΕΤ διενεργεί σχετικούς ελέγχους και παρακολουθεί την εξέλιξη του θέματος σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Ο πιο εύκολος τρόπος να παραγγείλεις πετρέλαιο θέρμανσης! Ζέστανε τώρα, αυτούς που αγαπάς! Πετρέλαιο θέρμανσης τιμή που... τα σπάει! Παράγγειλε τώρα Online!