Αρχική Ειδήσεις Αγορά Παγκόσμια Ημέρα Καφέ 2022 – Γιορτινά deals και δώρα για τους καταναλωτές

Παγκόσμια Ημέρα Καφέ 2022 – Γιορτινά deals και δώρα για τους καταναλωτές

0
Παγκόσμια Ημέρα Καφέ 2022 – Γιορτινά deals και δώρα για τους καταναλωτές

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ, που από το 2015 γιορτάζεται την 1 Οκτωβρίου κάθε έτους, πολλές είναι οι εταιρείες που προχωρούν σε προσφορές, ενώ αρκετές πλέον αξιοποιούν την ευκαιρία για να ενημερώσουν και να εξοικειώσουν το κοινό σχετικά με τις έννοιες της βιωσιμότητας και της κυκλικής οικονομίας.

Καφεκοπτεία Λουμίδη με 1+1 σε όλους τους καφέδες

Το Coffee Brew Bar των Καφεκοπτείων Λουμίδη, στην Ομόνοια, γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ και προσφέρει 1+1 σε όλους τους καφέδες του. Καλεί τους coffee lovers το Σάββατο 1η Οκτωβρίου να απολαύσoyn εκλεκτά coffee blends & single origins που θα απογειώσουν την ημέρα. Ο limited edition καφές φίλτρου Kenya Karindundu με γευστικά στοιχεία από δαμάσκηνο, ροδάκινο και ανανά και ο espresso Single Origin El Salvador με ισχυρή επίγευση και έντονο άρωμα θα σερβίρονται σε όλους τους λάτρεις στην ίδια τιμή με το Ηouse Blend του Coffee Brew Bar από τις 26/09 έως και την 1η Οκτώβρη. Ακόμη, τα Καφεκοπτεία Λουμίδη κάνουν δώρο διπλό φλιτζάνι καφέ ή extra προϊόν με τις αγορές από τα φυσικά καταστήματα ή και το www.kl.gr.

Η illycaffè αναποδογυρίζει το φλιτζάνι και πάει στο μετρό Συντάγματος

Την 1η Οκτωβρίου (Παγκόσμια Ημέρα Καφέ) η illycaffè εγκαινιάζει την επικοινωνιακή εκστρατεία #cupsidedown, που έχει στόχο την ευαισθητοποίηση σχετικά με τη σημασία της κυκλικής οικονομίας. Με το #cupsidedown η illycaffè αναδεικνύει την ανάγκη αυτής της αλλαγής και σε συνεργασία με τον καλλιτέχνη Matteo Attruia σχεδιάζει νέο limited edition αναποδογυρισμένο φλιτζάνι. Ο illy Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, 7:00 -13:00, και Σάββατο 1 Οκτωβρίου, 10:00 – 14:00, προσκαλεί τους επιβάτες του μετρό της Αθήνας στο Σύνταγμα να απολαύσουν έναν καφέ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το αναποδογυρισμένο φλιτζάνι και να ενημερωθούν για την εκστρατεία #cupsidedown, απολαμβάνοντας έναν καφέ illy που θα τους φτιάξει την ημέρα!

H Coffee Island με limited edition Buena Vista

Το Σάββατο 1η Οκτωβρίου οι επισκέπτες των καταστημάτων Coffee Island θα γευτούν τον limited edition Buena Vista, σε ειδική τιμή και σε ποτήρια πολλαπλής χρήσης. Ο ξεχωριστός limited edition καφές Buena Vista από τη Huila της Κολομβίας που παράγεται από τον καλλιεργητή Edwin Zambrano με τη ξηρή αναερόβια ζύμωση και το κρεμώδες σώμα του έχει αρωματικές νότες μούρων, τροπικών φρούτων passion fruit και μελιού. Είναι μια «πράσινη» και καινοτομική παραγωγή.

Την ίδια μέρα, ο limited edition καφέ Buena Vista θα προσφέρεται σε όλους τους καταναλωτές με ειδική τιμή, ακριβώς στην ίδια που κοστίζουν καθημερινά τα ροφήματα Master Blend / Single Estate.

Τέλος, για να αναδειχθεί η ανάγκη των πολλαπλών χρήσεων, τα καταστήματα θα σερβίρουν τα ροφήματα Buena Vista σε επαναχρησιμοποιούμενο ποτήρι χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση, ώστε οι καταναλωτές να κερδίζουν έκπτωση 0,10€ σε κάθε επόμενο ρόφημα για το οποίο θα χρησιμοποιούν το ποτήρι πολλαπλής χρήσης!

Προσφορές στα Public

Στα Public η Παγκόσμια Ημέρα Καφέ γιορτάζεται με εκπτώσεις έως -40% σε όλες τις μηχανές του καφέ, τουλάχιστον στο διδικτυακό κατάστημα. Επιπλέον με κάθε αγορά χειροκίνητης ή αυτόματης μηχανής καφέ σου κάνουν δώρο τον καφέ όλης της χρονιάς. Με αγορές συγκεκριμένων μηχανών espresso παίρνετε δώρο και συσκευασίες καφέ, ενώ υπάρχει έκπτωση -20% σε όλες τις κούπες Bioloco.

Δείτε επίσης

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Facebook, για αγαπημένες συνταγές μαγειρικής και καθημερινές ειδήσεις από τον κόσμο της γεύσης.