Αρχική Blogs Με τη σκηνούλα μας στον ώμο…

Με τη σκηνούλα μας στον ώμο…

0
Με τη σκηνούλα μας στον ώμο…

Οι πρώτες βουτιές του καλοκαιριού συνοδεύτηκαν από μια ευχάριστη είδηση: ως εξαιρετικής ποιότητας κρίθηκαν τα νερά των ελληνικών παραλιών (93,2%). Και ξέρουμε ποιος είναι ο ιδανικός τρόπος να απολαύσουμε τις θάλασσές μας: Με τη σκηνούλα μας στον ώμο ξεκινάμε…

Οι πρώτες βουτιές του καλοκαιριού συνοδεύτηκαν από μια ευχάριστη είδηση: ως εξαιρετικής ποιότητας κρίθηκαν τα νερά στη συντριπτική πλειοψηφία των ελληνικών παραλιών (93,2%), σύμφωνα με το Υπουργείο Περιβάλλοντος. Και ξέρουμε ποιος είναι ο ιδανικός –και για πολλούς, λόγω budget, μοναδικός– τρόπος να απολαύσουμε τις θάλασσές μας: Με τη σκηνούλα μας στον ώμο ξεκινάμε…

Τι είδους σκηνούλα όμως; Ιδού το ερώτημα για τους αρχάριους αλλά και έμπειρους e-campers που θέλουν να επενδύσουν στο καλύτερο «εξοχικό». Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε, στο E-Camping, στην κατηγορία του forum «Περί σκηνής ο Λόγος…», θα σας λυθούν απορίες όπως: «Πόσο πρέπει να πληρώσω για αγορά σκηνής;», «Τι μέγεθος σκηνής χρειάζομαι;», «Αξίζει να αγοράσω σκηνή αν πρόκειται να κάνω για πρώτη φορά κάμπινγκ και δεν ξέρω αν θα το συνεχίσω;».

Όπως θα ανακαλύψετε μάλιστα στο forum, κάποιοι E-Campers έχουν δημιουργήσει λεπτομερέστατους οδηγούς αγοράς – μην παραλείψετε για παράδειγμα να διαβάσετε το θέμα του RottenLungs «Χαρακτηριστικά Σκηνής (Τι πρέπει να κοιτάξω;;;)».

Σκέφτεστε να αγοράσετε μεταχειρισμένη σκηνή; Ρίξτε μια ματιά στις αγγελίες του E-Camping, γιατί φιλοξενούν πολλές ευκαιρίες. Τέλος, μην ξεχνάτε ότι στο E-Camping θα βρείτε όλα τα κάμπινγκ της Ελλάδας, συν τη λεπτομερή περιγραφή τους και αξιολογήσεις από χρήστες.

Η ομάδα του E-Camping σάς εύχεται καλές εξορμήσεις στη φύση!

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Facebook, για αγαπημένες συνταγές μαγειρικής και καθημερινές ειδήσεις από τον κόσμο της γεύσης.