Αρχική Blogs Τι ΔΕΝ είναι αγάπη – Δυνατό βίντεο της Lacta για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

Τι ΔΕΝ είναι αγάπη – Δυνατό βίντεο της Lacta για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

0
Τι ΔΕΝ είναι αγάπη – Δυνατό βίντεο της Lacta για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

Είναι ωραία να βλέπεις τη δύναμη της διαφήμισης να χρησιμοποιείται για σκοπούς… να τους πω ανώτερους; Να τους πω ευγενέστερους; Για σκοπούς, εν πάση περιπτώσει, πέρα των αμιγώς εμπορικών, της προϊοντικής επικοινωνίας και πώλησης. Να παρεμβαίνει, δηλαδή, με τον ισχυρό αντίκτυπο που έχει, σε εκρηκτικά κοινωνικά ζητήματα με τόλμη και με στόχο να αφυπνιστούν και να βοηθηθούν άνθρωποι.

«Το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής μας», που έλεγε και το σλόγκαν της δημοφιλούς σοκολατοβιομηχανίας, παρουσιάζει ένα δυνατό ταινιάκι για να αποτρέψει τις πιο μαύρες σελίδες στη ζωή χιλιάδων γυναικών.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, θυμίζει στο κοινό ότι το 2021 -και μέχρι σήμερα- 13 γυναίκες έχουν δολοφονηθεί και χιλιάδες κακοποιηθεί από εκείνους που υποτίθεται πως «τις αγαπούσαν».

Αυτό δεν είναι αγάπη υπογραμμίζεται στο σποτ, που καλεί στο τέλος του τις γυναίκες να μάθουν να αναγνωρίζουν τα σημάδια της ψυχολογικής και σωματικής βίας σε μία σχέση, παραπέμποντας στο Διότιμα.

Βρείτε αγαπημένες συνταγές της παραδοσιακής & σύγχρονης Ελληνικής κουζίνας με καθημερινή ενημέρωση, στο iCookGreek.com