Αρχική Ιστορίες Top Posts Το Nolan «τα μαζεύει» και πάει Μύκονο – Στην Αθήνα ξανά από Σεπτέμβρη

Το Nolan «τα μαζεύει» και πάει Μύκονο – Στην Αθήνα ξανά από Σεπτέμβρη

0
Το Nolan «τα μαζεύει» και πάει Μύκονο – Στην Αθήνα ξανά από Σεπτέμβρη
Εικόνα: @nolanrestaurant

Με μια ζωγραφιά του Έντουαρτ Χόπερ -αγαπημένου του καλλιτέχνη- ο Σωτήρης Κοντιζάς και η ομάδα του ανακοινώνουν μέσω των λογαριασμών τους στα σόσιαλ μίντια τη μεταφορά τους στο «νησί των ανέμων». Το εστιατόριο της Αθήνας θα παραμείνει κλειστό τουλάχιστον για τους μήνες Ιούλιο-Αύγουστο.

Η αίσθηση ότι «κάτι τρέχει με το Nolan», που επιτεινόταν από το γεγονός ότι οι κρατήσεις για τους επόμενους μήνες εμφανίζονταν κλειστές, τελικά βρήκε την εξήγησή της. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα το ίδιο το εστιατόριο του αγαπητού σεφ και παρουσιαστή/τηλε-κριτή του MasteChef Σωτήρη Κοντιζά, η ομάδα θα …ξεκαλοκαιριάσει στη Μύκονο. Ο χώρος της Αθήνας θα παραμείνει κλειστός μέχρι τις αρχές του φθινοπώρου -γεγονός που -όπως λένε- θα αποτελέσει μια καλή ευκαιρία για ανακαίνιση. Ολόκληρη η ανάρτηση έχει ως εξής:

«Πιθανόν να έχετε ακούσει που συζητιέται, έχουμε κλείσει και τις κρατήσεις για Ιούλιο-Αύγουστο, κάτι έχετε καταλάβει ήδη. Ας το επισημοποιήσουμε λοιπόν.

Αυτό το καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό για το Nolan. It takes a crowd, it makes a family λέγαμε λίγα χρόνια πριν. Για το πλήθος ανθρώπων που χρειάζονται για να στηθεί ένα εστιατόριο σαν το Nolan, που έγιναν τελικά οικογένεια. Ε, αυτή η οικογένεια φέτος πάει στη Μύκονο – και όχι για διακοπές.

Δεν ανοίγουμε ένα άλλο Nolan στη Μύκονο. Μεταφερόμαστε. Το Nolan είναι οι άνθρωποι του, οι ιδέες, η εμπειρία, η δουλειά τους. Κι όλα αυτά πάνε φέτος στο νησί των ανέμων. Ένα τολμηρό βήμα, λοιπόν, και μια συναρπαστική πρόκληση, αλλά και μια ιδανική ευκαιρία για το Nolan Athens να κάνει την πολυπόθητη ανακαίνιση που ποτέ δεν προλαβαίναμε να ολοκληρώσουμε στις ολιγοήμερες διακοπές μας κάθε Αύγουστο. Ώστε να επιστρέψουμε, από κάθε άποψη, ανανεωμένοι τον Σεπτέμβρη.

P.S. 1 Για τη Μύκονο έχουμε πολλά να πούμε -και θα τα πούμε σύντομα. Stay tuned.

P.S. 2 Η ζωγραφιά στη φωτό είναι του Έντουαρντ Χόπερ όταν ήταν 9 ετών. Ο Χόπερ, αγαπημένος καλλιτέχνης και σταθερή αναφορά του Nolan, ζωγραφίζει τον εαυτό του στην ακτή».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nolan Restaurant (@nolanrestaurant)

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Google News, την κορυφαία on-line γαστρονομική εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση.