Αρχική Blogs Mamma Mia Το τελευταίο κουδούνι της χρονιάς…

Το τελευταίο κουδούνι της χρονιάς…

0
Το τελευταίο κουδούνι της χρονιάς…

ΜΑΜΑΔΕΣ & ΠΑΙΔΙΑ | Πότε ξεκινάει επίσημα η έναρξη της εξεταστικής περιόδου για τους μαθητές και τις μαθήτριες.

ΜΑΜΑΔΕΣ & ΠΑΙΔΙΑ | Πότε ξεκινάει επίσημα η έναρξη της εξεταστικής περιόδου για τους μαθητές και τις μαθήτριες.

Την Πέμπτη 31 Μαΐου θα χτυπήσει το τελευταίο κουδούνι της χρονιάς για μάθημα στα γυμνάσια και στις 25 Μαΐου για τα λύκεια -σηματοδοτώντας την έναρξη της εξεταστικής περιόδου- σύμφωνα με τη σχετική υπουργική απόφαση. Η απόφαση, που εκκρεμούσε για να συμπληρωθεί το παζλ του χρονοδιαγράμματος της φετινής σχολικής χρονιάς, δημοσιεύθηκε σήμερα στο ΦΕΚ (1322/18-4-2018). Ειδικότερα, στην απόφαση αναφέρεται ότι:

Για τα ημερήσια και εσπερινά Γυμνάσια, Ειδικά Γυμνάσια, Ειδικά Επαγγελματικά Γυμνάσια και Γυμνάσια των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας, ημέρα λήξης των μαθημάτων του διδακτικού έτους 2017-2018 ορίζεται η Πέμπτη 31 Μαΐου 2018.

Για τα ημερήσια και εσπερινά Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια, Ειδικά Λύκεια, Ειδικά Επαγγελματικά Λύκεια και Λύκεια των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας, τα τελευταία μαθήματα θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018.

Για τις μανούλες και τους μπαμπάδες (ιδιαίτερα εκείνους με παιδιά στο Λύκειο), και βέβαια για τους ίδιους τους μαθητές και τις μαθήτριες, ξεκινάει η ξεχωριστών απαιτήσεων εποχή της εξεταστικής περιόδου. Εκτός από διάβασμα και συγκέντρωση θέλει ήρεμο περιβάλλον, καλό ύπνο και ισορροπημένη διατροφή, που να εφοδιάζει τον οργανισμό του παιδιού με ενέργεια, βιταμίνες και μέταλλα υποστηρίζοντας έτσι, στο μέτρο που της αναλογεί, την καλύτερη λειτουργία της μνήμης και της πνευματικής διαύγειας.

Ο πιο εύκολος τρόπος να παραγγείλεις πετρέλαιο θέρμανσης! Ζέστανε τώρα, αυτούς που αγαπάς! Πετρέλαιο θέρμανσης τιμή που... τα σπάει! Παράγγειλε τώρα Online!