Αρχική Ιστορίες Αλκοτέστ Το οινοποιείο Κεχρής τιμά την παράδοση της φρέσκιας ρετσίνας με …φρέσκο τρόπο

Το οινοποιείο Κεχρής τιμά την παράδοση της φρέσκιας ρετσίνας με …φρέσκο τρόπο

0
Το οινοποιείο Κεχρής τιμά την παράδοση της φρέσκιας ρετσίνας με …φρέσκο τρόπο

Στις ταβέρνες και τα παραδοσιακά κελάρια της Θεσσαλονίκης, η καινούρια σοδειά της ρετσίνας ήταν έθιμο να σερβίρεται ανήμερα του Αγίου Δημητρίου.

Στις ταβέρνες και τα παραδοσιακά κελάρια της Θεσσαλονίκης του προηγούµενου αιώνα, η καινούρια σοδειά της ρετσίνας ήταν έθιµο να σερβίρεται για πρώτη φορά ανήµερα του Αγίου Δηµητρίου. Αυτή η σπινθιρίζουσα ρετσίνα, η “αφράτη”, όπως την έλεγαν τότε, έρχεται ξανά στα ποτήρια µας.

Ο ΑΦΡΟΣ είναι η πρώτη ρετσίνα που εµφιαλώνεται αφιλτράριστη για να κρατήσει τον φυσικό αφρισµό και τα αρώµατα του κρασιού που ζυµώνει. Ένα προϊόν ταυτόχρονα βαθιά παραδοσιακό και απόλυτα σύγχρονο, γνήσια έκφραση της φιλοσοφίας του οινοποιείου ΚΕΧΡΗΣ.

Από τις 26 έως και τις 29 Οκτωβρίου, το κινητό µπαρ του οινοποιείου ΚΕΧΡΗΣ σταθµεύει στα πιο εµβληµατικά σηµεία της Θεσσαλονίκης που γιορτάζει. Ακολουθήστε το και ανακαλύψτε τη νέα ρετσίνα ΑΦΡΟΣ µέσα από ένα µοναδικό κοκτέιλ.

26 Οκτωβρίου, Πεζόδροµος Αριστοτέλους (και Β. Ηρακλείου), 6µµ-11µµ. Απολαύστε ένα δροσιστικό κοκτέιλ µε ρετσίνα στο πιο κεντρικό σηµείο της πόλης και συνεχίστε τη βραδιά συνοδεύοντας το φαγητό σας µε ένα ποτήρι ρετσίνα ΑΦΡΟΣ, κερασµένο από το οινοποιείο ΚΕΧΡΗΣ σε αγαπηµένα εστιατόρια και µεζεδοπωλεία της πόλης. Και σε εσάς που γιορτάζετε αυτή τη µέρα, το οινοποιείο ΚΕΧΡΗΣ κάνει δώρο. Οι πρώτοι 100 θα πάρετε 1 φιάλη ρετσίνα ΑΦΡΟΣ, για να την απολαύσετε µε παρέα στη γιορτή σας. Το µόνο που χρειάζεται είναι να µας επισκεφτείτε.

27 και 28 Οκτωβρίου, Λευκός Πύργος, 6µµ-11µµ. Η απόλαυση συνεχίζεται. Ακολουθήστε το όχηµα του οινοποιείου και απολαύστε ένα ποτήρι κοκτέιλ µε φόντο το πιο εµβληµατικό σηµείο της Θεσσαλονίκης.

29 Οκτωβρίου, Προβλήτα 1, Λιµάνι Θεσσαλονίκης, 5µµ-10µµ. Κλείνουµε τις ηµέρες της γιορτής πίνοντας ένα ποτήρι κοκτέιλ µε ρετσίνα ΑΦΡΟΣ στο λιµάνι της Θεσσαλονίκης, και θέα την παραλία της πόλης.

TIP. Μπορείτε να επισκεφτείτε το οινοποιείο ΚΕΧΡΗΣ την Κυριακή 12 Νοεµβρίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ηµέρας Οινοτουρισµού, και να δοκιµάσετε τη ρετσίνα ΑΦΡΟΣ, το ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ και τις υπόλοιπες ρετσίνες του οινοποιείου στο µέρος όπου παράγονται. Περισσότερα στο www.kechri.gr

Ο πιο εύκολος τρόπος να παραγγείλεις πετρέλαιο θέρμανσης! Ζέστανε τώρα, αυτούς που αγαπάς! Πετρέλαιο θέρμανσης τιμή που... τα σπάει! Παράγγειλε τώρα Online!