Αρχική Ιστορίες Αράζω Σπίτι Πότε θα γίνει ο τελικός του MasterChef – Τι αλλάζει

Πότε θα γίνει ο τελικός του MasterChef – Τι αλλάζει

0
Πότε θα γίνει ο τελικός του MasterChef – Τι αλλάζει

TV COOKING | Τι θα γίνει με τον ημιτελικό και τον τελικό του δημοφιλούς ριάλιτι-διαγωνισμού μαγειρικής 

 TV COOKING | Τι θα γίνει με τον ημιτελικό και τον τελικό του δημοφιλούς ριάλιτι-διαγωνισμού μαγειρικής

Το δημοφιλές ριάλιτι-διαγωνισμός μαγειρικής MasterChef είναι ίσως το μόνο τηλεπαιχνίδι -μεγάλη παραγωγή- που δεν διέκοψε λόγω των δυσεπίλυτων συνθηκών που επέφεραν τα έκτακτα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού, κατορθώνοντας να συνεχίσει τις προβολές επεισοδίων έστω και αισθητά μειωμένες από τον αρχικό σχεδιασμό.

Πρόσφατα οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να τραβήξουν όσο μπορούν σε χρονική διάρκεια το ριάλιτι του Star περιορίζοντας στις δύο τις ημέρες προβολής των νέων επεισοδίων, για να φτάσει ως τον Ιούνιο οπότε και θα ρίξει αυλαία. Οι παίκτες σε όλη αυτή τη δύσκολη κατάσταση λόγω της πανδημίας έχουν ήδη βγει από το σπίτι του MasterChef και είναι όλοι έξω γνωρίζοντας την τελική τριάδα. 

Τέλος Ιουνίου, ο τελικός 

Σύμφωνα με όσα είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή Happy Day του Alpha, τα επεισόδια έχουν ολοκληρωθεί από άποψη γυρισμάτων, ωστόσο ανοιχτά παραμένουν κάποια θέματα μοντάζ. Πάντως η ουσιαστική εκκρεμότητα πλέον για την παραγωγή είναι μόνο ο τελικός του MasterChef. Το μεγαλύτερο μέρος toy, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Alpha, αναμένεται να γυριστεί στα μέσα Ιουνίου και να προβληθεί στο τέλος του ίδιου μήνα μαζί με τη live ανάδειξη του νικητή για να μην υπάρξουν spoilers.

Τι αλλάζει

Εκείνο που αλλάζει είναι ότι οι φετινοί φιναλίστ δεν θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό, καθώς δε θα γυριστεί ο ημιτελικός εκτός Ελλάδας όπως γινόταν κατά παράδοση. Οι τηλεθεατές θα χάσουν κάποια πιο εντυπωσιακά πλάνα από τα συνήθη, και οι διαγωνιζόμενοι την εμπειρία της γνωριμίας τους με διάσημους σεφ καθώς και του μαγειρέματος στις κουζίνες μεγάλων εστιατορίων.

Βρείτε αγαπημένες συνταγές της παραδοσιακής & σύγχρονης Ελληνικής κουζίνας με καθημερινή ενημέρωση, στο iCookGreek.com