Αρχική Ειδήσεις Ο Κοντιζάς και η ομάδα του Nolan γιορτάζουν τα τρία χρόνια του (βίντεο)

Ο Κοντιζάς και η ομάδα του Nolan γιορτάζουν τα τρία χρόνια του (βίντεο)

0
Ο Κοντιζάς και η ομάδα του Nolan γιορτάζουν τα τρία χρόνια του (βίντεο)

ATHEN’S NOISE | To εστιατόριο με την ιδιότυπη κουζίνα έχει γενέθλια.

ATHEN’S NOISE | To εστιατόριο με την ιδιότυπη κουζίνα έχει γενέθλια.

Τρία χρόνια λειτουργίας κλείνει το Nolan, το εστιατόριο στην καρδιά της Αθήνας που χαρακτηρίζεται από την …ακαθόριστη πλην ευχάριστη κουζίνα του και από το δημιουργικό αποτύπωμα του σεφ Σωτήρη Κοντιζά.

Ένα ανοιχτό πάρτι κι ένα βίντεο

Ο αυστηρός κριτής του «Master Chef» και όλοι οι άνθρωποι του Nolan το γιορτάζουν με ένα κυριακάτικο πάρτι στις 28 Ιανουαρίου, ανοιχτό σε όλους, και ένα ξεχωριστό βίντεο σε σκηνοθεσία Μάνου Αρβανιτάκη και διεύθυνση φωτογραφίας Άλεξ Βηλαρά.

Με το κεντρικό μήνυμα «it takes a crowd, it makes a family», το διαφημιστικό φιλμάκι παρουσιάζει τα «υλικά» που απαιτεί ένα εστιατόριο σαν το Nolan για να στηθεί παρουσιάζοντας τους 23 ανθρώπους που δουλεύουν καθημερινά γι’ αυτό και αναδεικνύοντας τόσο την αξία της ομάδας και της συλλογικότητας όσο και το ντιζάιν, την προετοιμασία, τις ιδέες, τη γνώση, τη φιλοξενία κ.α.

«Σύμπαν Nolan»

Την κουζίνα του Nolan δεν έχουν καταφέρει να την ορίσουν ούτε οι ίδιοι οι δημιουργοί τους αφού αναμειγνύει δύο διαφορετικούς γαστρονομικούς κόσμους, τον ελληνικό και τον ιαπωνικό, αντικατοπτρίζοντας το δημιουργικό ανακάτεμα των κουζινών των δύο χωρών από τις οποίες κατάγεται ο σεφ.

Όσο για το τι σημαίνει το εγχείρημα ενός τέτοιου εστιατορίου για τον Σωτήρη Κοντιζά, λέει ο ίδιος σε ανάρτησή του στα σόσιαλ μίντια: «Τρία χρόνια σύμπαν NOLAN. Θυσίες πολλές από πολλούς. Άξιζε και με το παραπάνω πιστεύω …it takes a crowd, it makes a family».

Info: Βουλής 31-33, Αθήνα | 2103243545

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Google News, την κορυφαία on-line γαστρονομική εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση.