Αρχική Ιστορίες Food Stories Clochard: υποδειγματική κομψότητα, διακριτική πολυτέλεια

Clochard: υποδειγματική κομψότητα, διακριτική πολυτέλεια

0
Clochard: υποδειγματική κομψότητα, διακριτική πολυτέλεια

Yποδειγματική κομψότητα, διακριτική πολυτέλεια, γοητευτική ατμόσφαιρα, διαχρονική αξία. Το clochard έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο του καλού κλασικού εστιατορίου.

Yποδειγματική κομψότητα, διακριτική πολυτέλεια, γοητευτική ατμόσφαιρα, διαχρονική αξία. Το Clochard έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο του καλού κλασικού εστιατορίου.

ΠΗΓΗ: biscotto.gr

 Βραβευμένο για έξι συνεχόμενες χρονιές με “Χρυσό Σκούφο” απο το 2008 έως καί σήμερα αποτελεί μία αναμφισβήτητα εξαιρετική επιλογή για τους απαιτητικούς στην γεύση αλλά και την απόλαυση. Το σικάτο περιβάλλον, το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης, η επιμελώς ενημερωμένη κάβα με μια ποικιλία επιλογής ανάμεσα σε 120 περίπου ετικέτες, τα πιάτα με την εντυπωσιακή παρουσίαση ,εξαίσια μαγειρεμένα, με καθαρές ισορροπημένες γεύσεις, άψογα εκτελεσμένες συνταγές, με μεράκι και φαντασία είναι τα κυρίαρχα στοιχεία που καθιστούν το clochard στην συνείδηση των γευσιγνωστών ως μια διαχρονικά εξαιρετική επιλογή.

Η πολύχρονη πορεία του Clochard είναι γεμάτη ιστορίες με επώνυμους θαμώνες από τον επιχειρηματικό , πολιτικό και καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας μας και όχι μόνο.

Στην καρδιά της πόλης, μεσημέρι και βράδυ ανοιχτά, ιδανικός χώρος για: business lunch, σύντομο διάλλειμα ανάμεσα από το shopping μαζί με την παρέα σας, χαλαρά φιλικά γεύματα, cocktail party, ρομαντικά δείπνα. Ο χώρος διατίθεται και για επαγγελματικά γεύματα με δυνατότητα εξυπηρέτησης ογδόντα ατόμων.

Info
Τι;  Clochard
Που; Προξένου Κορομηλά 4, κέντρο, Θεσσαλονίκη  τηλ.2310239805
Πότε; Καθημερινές: 13:00 – 01:00 – Κυριακή: 13:00 – 19:00

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Google News, την κορυφαία on-line γαστρονομική εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση.