Αρχική Τα καλά της πόλης Λέμε να πάμε… 2.12.2013 Μαθαίνω να φτιάχνω σοκολατάκια

2.12.2013 Μαθαίνω να φτιάχνω σοκολατάκια

0
2.12.2013 Μαθαίνω να φτιάχνω σοκολατάκια

Απολαυστικά σεμινάρια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής για τις ημέρες που έρχονται στο Ηράκλειο της Κρήτης από το cakeandbakestories.org. Μάθημα δεύτερο: «Σοκολάτα και σοκολατάκια» -ειδικά για την παρέα του icookgreek.com έκπτωση 10%.

Απολαυστικά σεμινάρια μαγειρικής και ζαχαρο- πλαστικής για τις ημέρες που έρχονται στο Ηράκλειο της Κρήτης. Μάθημα δεύτερο: «Σοκολάτα και σοκολατάκια» -ειδικά για την παρέα του icookgreek.com έκπτωση 10%. Ευχαριστούμε το cakeandbakestories.org.

Σοκολάτα χειμωνιάτικη, γιορτινή και ακαταμάχητη, η χαρά των choco maniacs! Άλλο ένα σεμινάριο ζαχαροπλαστικής αφιερωμένο στους παθιασμένους λάτρεις των σοκολατένιων απολαύσεων διοργανώνει το www.cakeandbakestories.org. Οι Κρητικοί κι οι Κρητικιές της παρέας του www. icookgreek.com μπορούν να συμμετάσχουν με έκπτωση 10%. Αυτή τη φορά μαθαίνουμε να φτιάχνουμε σπιτικά σοκολατάκια: απλά ή με γέμιση, με ξηρούς καρπούς, με ποτό  και πολλές πολλές παραλλαγές ακόμα, σε ένα μάθημα που θα μας εξασφαλίσει τα καλύτερα κεράσματα για τις μέρες των γιορτών που έρχονται. Εννοείται ότι οι συμμετέχοντες δε χρειάζεται να έχουν τίποτε άλλο μαζί τους εκτός από το κέφι τους και την αγάπη τους για σοκολάτα. Υλικά και εργαλεία, ποδιές, σημειωματάρια, γάντια, τα προσφέρουν οι διοργανωτές και, βέβαια, τα σοκολατάκια σας φεύγοντας τα παίρνετε μαζί σας. Γραφτείτε on-line στο σεμινάριο «Σοκολάτα και σοκολατάκια» κάνοντας κλικ εδώ. Στη συνέχεια κλικάρετε Εγγραφή και ακολουθήστε τις οδηγίες συμπληρώνοντας τα πεδία που σας ζητούνται.

Για την έκπτωση των φίλων του icookgreek.com: Πληκτρολογήστε τον κωδικό που βλέπετε στο κουπόνι της εικόνας (κάτω) στη φόρμα Eγγραφής/πεδίο Voucher και η έκπτωση γίνεται αυτόματα. Η έκπτωση ισχύει για οποιοδήποτε σεμινάριο μαγειρικής ή ζαχαροπλαστικής επιλέξετε από το www.cakeandbakestories.org

brownies-voucher

Info

Τι; Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής: «Σοκολάτα και σοκολατάκια»

Ποιος; www.cakeandbakestories.org

Πού; Μελετίου Μεταξάκη 23, Ηράκλειο Κρήτης (περιοχή Δειλινά)

Πότε; 2 Δεκεμβρίου 2013, 10.00 π.μ. – 1.00 μ.μ.

Κόστος: 24.80 € (πριν την έκπτωση 10%)

Ο πιο εύκολος τρόπος να παραγγείλεις πετρέλαιο θέρμανσης! Ζέστανε τώρα, αυτούς που αγαπάς! Πετρέλαιο θέρμανσης τιμή που... τα σπάει! Παράγγειλε τώρα Online!