Αρχική Ιστορίες Food Stories Πέθανε ο πρόεδρος της Βαρβακείου Κλεάνθης Τσιρώνης

Πέθανε ο πρόεδρος της Βαρβακείου Κλεάνθης Τσιρώνης

0
Πέθανε ο πρόεδρος της Βαρβακείου Κλεάνθης Τσιρώνης
Ο Κλεάνθης Τσιρώνης στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Τσικνοπέμπτη στη Βαρβάκειο Δημοτική Αγορά στις 20.02.20 | ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΣΩΠΑ | Θύμα του κορονοϊού ο πρόεδρος της Βαρβακείου Αγοράς, Κλεάνθης Τσιρώνης, που έχασε τη μάχη για τη ζωή αργά χθες τη νύχτα

ΠΡΟΣΩΠΑ | Θύμα του κορονοϊού ο πρόεδρος της Βαρβακείου Αγοράς, Κλεάνθης Τσιρώνης, που έχασε τη μάχη για τη ζωή αργά χθες τη νύχτα

Ο Κλεάνθης Τσιρώνης, εμβληματική μορφή της Βαρβακείου Αγοράς και πρόεδρος των κρεοπωλών της, νοσηλευόταν με κορονοϊό περίπου είκοσι μέρες στο νοσοκομείο Σωτηρία, και τελευταία βρισκόταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, έπειτα από χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πτακτορείο Ειδήσεων. Την είδηση επιβεβαίωσε η σύζυγός του. Η κηδεία του θα γίνει στο χωριό Ελαιώνας της Ηλείας 11:00 η ώρα το πρωί της Κυριακής.

Όπως αναφέρει η σύζυγός του Αθανασία Τσιρώνη στο newsit.gr συγκλονισμένη όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου 20 ημέρες, όταν ένας πυρετός έγινε η αφορμή ώστε από την μια μέρα στην άλλη ο πρόεδρος της Βαρβακείου Αγοράς να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

«Δυστυχώς έφυγε από κορονοϊό. Νοσηλευόταν 20 μέρες στο νοσοκομείο “Σωτηρία” και έφυγε από τη ζωή χθες το βράδυ στις 10. Η κηδεία του θα γίνει την Κυριακή στο χωριό Ελαιώνα στον Πύργο της Ηλείας. Μπορεί να καταγόταν από την Θεσσαλονίκη, ωστόσο λάτρευε το χωριό μου. Είχαμε φτιάξει εκεί ένα σπίτι με πολλά λουλούδια το οποίο υπέρ αγαπούσε το έλεγε “ο παράδεισός μου”».

Σύμφωνα με την ίδια, ο πρόεδρος της Βαρβακείου τελευταία δεν κατέβαινε στην Αγορά. «Όλα ξεκίνησαν εντελώς ξαφνικά. Την μια μέρα έκανε έναν πυρετό δεν είχε κάποιο άλλο σύμπτωμα και την άλλη μέρα νοσηλεύτηκε. Το τελευταίο διάστημα δεν κατέβαινε στην Βαρβάκειο έμενε στο σπίτι στη Γλυφάδα. Έπαιρνε τον σκύλο του και πήγαιναν βόλτα αυτό του άρεσε να κάνει».

Ο πιο εύκολος τρόπος να παραγγείλεις πετρέλαιο θέρμανσης! Ζέστανε τώρα, αυτούς που αγαπάς! Πετρέλαιο θέρμανσης τιμή που... τα σπάει! Παράγγειλε τώρα Online!