Αρχική Ιστορίες Οδυσσέας Ιωάννου, ξανά

Οδυσσέας Ιωάννου, ξανά

0
Οδυσσέας Ιωάννου, ξανά

Καλά τα νέα για όσες και όσους τους είχε λείψει η φωνή και οι μουσικές επιλογές του Οδυσσέα Ιωάννου μετά τη διάλυση του “παλιού Μελωδία”. Κάθε Τρίτη και κάθε Πέμπτη, 8.00-10.00 μ.μ. θα μας κάνει παρέα (και θα του κάνουμε βεβαίως) από το ιντερνετικό www.toradiofono.gr. Και φυσικά δε θα είναι μόνος του, αλλά με μια εξαίρετη συντροφιά.

Καλά τα νέα για όσες και όσους τους είχε λείψει η φωνή και οι μουσικές επιλογές του Οδυσσέα Ιωάννου μετά την αποχώρησή του από τον Μελωδία. Κάθε Τρίτη και κάθε Πέμπτη, 8.00-10.00 μ.μ. θα μας κάνει παρέα (και θα του κάνουμε βεβαίως) από το ιντερνετικό www.toradiofono.gr. Και φυσικά δε θα είναι μόνος του, αλλά με μια εξαίρετη συντροφιά.

“Η Βιβή, η Ελένη, η Βάσια, η Κυριακή, η Όλγα, ο Χρήστος, ο Οδυσσέας, ο Σώζων, ο άλλος Χρήστος και ο άλλος Χρήστος έκαναν ραδιόφωνο. Μετά το ραδιόφωνο που αγάπησαν και έκαναν, έπαψε να υπάρχει. Και συνέχισαν να κάνουν για καιρό μέσα στο μυαλό τους. Μετά τηλεφωνήθηκαν και ξαναβρέθηκαν. Και είπαν να ξαναβάλουν ‘Το Ραδιόφωνο’ να παίζει. Κι έτσι από τον Απρίλιο “Το Ραδιόφωνο” παίζει ξανά”.

M’ αυτό το σύντομο σχόλιο-προφίλ που υπογράφουν οι Κυριακή Αιλιανού, Ελένη Γιαννοπούλου, Σώζων Ηρειώτης, Οδυσσέας Ιωάννου, Χρήστος Καρυώτης, Χρήστος Κορτσέλης, Όλγα Λασκαράτου, Βιβή Παπαστάθη, Χρήστος Παπαμιχάλης και Βάσια Ρεντούμη μια παρέα, εκ των οποίων κάποιους και κάποιες τις γνωρίζουμε από πολύ παλιά, παρουσιάζουν το “ραδιόφωνό” τους, που έγινε γρήγορα και δικό μας.

Και κάπως έτσι από τον Απρίλιο, όταν ψάχνουμε για τα μαγειρέματά μας καλή ελληνική, και όχι μόνο, μουσική -αναπόσπαστο στοιχείο της καλής ελληνικής, και όχι μόνο, κουζίνας από την εποχή που η μαμά έφερνε γύρω γύρω τραπέζια, ψυγεία κι απορροφητήρες να βρει την ιδανική θέση για το τρανζίστορ- δεν έχουμε παρά να φέρουμε το λάπτοπ και να κλικάρουμε στο http://www.toradiofono.gr/

 

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα

10:00-12:00: Βιβή Παπαστάθη
12:00-14:00: Ελένη Γιαννοπούλου
14:00-16:00: Βάσια Ρεντούμη
16:00-18:00: Κυριακή Αιλιανού
18:00-20:00: Όλγα Λασκαράτου
20:00-22:00: Οδυσσέας Ιωάννου (Τρίτη & Πέμπτη)
20:00-22:00: Χρήστος Κορτσέλης (Δευτέρα, Τετάρτη & Παρασκευή)
22:00-24:00: Χρήστος Παπαμιχάλης

Σάββατο & Κυριακή
10:00-12:00: Χρήστος Καρυώτης

Υπεύθυνος Ήχου: Σώζων Ηρειώτης

Βρείτε αγαπημένες συνταγές της παραδοσιακής & σύγχρονης Ελληνικής κουζίνας με καθημερινή ενημέρωση, στο iCookGreek.com