Αρχική Ιστορίες Λ. Λαζάρου: «Δεν μπορούσα να βλέπω τη Βέφα – Δεν είναι καν μαγείρισσα» (βίντεο)

Λ. Λαζάρου: «Δεν μπορούσα να βλέπω τη Βέφα – Δεν είναι καν μαγείρισσα» (βίντεο)

0
Λ. Λαζάρου: «Δεν μπορούσα να βλέπω τη Βέφα – Δεν είναι καν μαγείρισσα» (βίντεο)

ΠΡΟΣΩΠΑ | «Αν εξαιρέσεις τον Βασιλάκη, τον Καλλίδη, που κάνει μια ωραία δουλίτσα, δεν θυμάμαι να έχω δει κάτι που να με έχει τραβήξει», δήλωσε ο κορυφαίος σεφ σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

ΠΡΟΣΩΠΑ | «Αν εξαιρέσεις τον Βασιλάκη, τον Καλλίδη, που κάνει μια ωραία δουλίτσα, δεν θυμάμαι να έχω δει κάτι που να με έχει τραβήξει», δήλωσε ο κορυφαίος σεφ σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Ο Λευτέρης Λαζάρου μιλώντας στην εκπομπή «Τι λέει;» του Alpha τοποθετήθηκε (σχεδόν) για όλα: από την επίσκεψη της Άγκελας Μέρκελ μέχρι τους κριτές του Master Chef και τις εκπομπές της Βέφας Αλεξιάδου, αλλά και τις ενδεχόμενες της Δέσποινας Βανδή.

Ο κορυφαίος σεφ σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου είπε πως δε ζήλεψε που δεν μαγείρεψε για την Άγκελα Μέρκελ στην πρόσφατη επίσκεψή της στην Ελλάδα, αφού από τα χέρια του έχουν φάει από τον Κολ μέχρι τον Μάσιμο ντ’ Αλέμα -μνημονεύοντας ιδιαίτερα ως την πιο «μεγάλη προσωπικότητα που έχει περάσει» από την «κουζίνα» του τον Νέλσον Μαντέλα. Σε ό,τι αφορά τους Έλληνες πολιτικούς, ανέφερε ότι έχουν φάει όλοι δημιουργίες του, «και ο Αλέξης» όπως είπε, καθώς και ο Κυριάκος Μητσοτάκης που τον επισκέπτεται συχνά.

Για τα τατουάζ απάντησε αστειευόμενος πως δεν έχει γιατί όταν τέλειωνε εκείνος το σχολείο δεν ήταν στη μόδα και ότι «δεν μπορεί να κάνει ούτε ένεση, όχι να έχει τατουάζ». Θεωρεί δε ότι ο «πολύ φίλος του, ο Δημητράκης» (σ.σ. Σκαρμούτσος) άρχισε την ιστορία με τα τατουάζ στους μάγειρες επειδή ήταν ο πρώτος που βγήκε έτσι στην τηλεόραση.

Αναφερόμενος στο τωρινό Master Chef είπε ότι δεν το βλέπει καθόλου καθώς είναι κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που εκείνος πιστεύει και που έκανε αλλά και γιατί δεν τον βολεύουν οι ώρες προβολής. Χαρακτήρισε τους σημερινούς κριτές (σ.σ. Σωτήρη Κοντιζά και Πάνο Ιωαννίδη) «καλά παιδιά» αλλά ξεκαθάρισε πως δεν τους γνωρίζει «προσωπικά» -πλην του Λεωνίδα Κουτσόπουλου- παρά μόνο ως συναδέλφους.

Μίλησε επίσης για τις εκπομπές που έκανε στην τηλεόραση η Βέφα Αλεξιάδου, αλλά και για παλαιότερες τηλεοπτικές μαγειρικές σειρές: «Δεν μπορούσα να βλέπω τη Βέφα Αλεξιάδου, δεν είναι καν μαγείρισσα η γυναίκα αυτή. Αν εξαιρέσεις τον Βασιλάκη, τον Καλλίδη, που κάνει μια ωραία δουλίτσα, δεν θυμάμαι να έχω δει κάτι που να με έχει τραβήξει».

Όταν ρωτήθηκε για τη νέα εκπομπή που ετοιμάζει η pop σταρ Δέσποινα Βανδή, ο Λευτέρης Λαζάρου απάντησε: «Έχω δει τραγουδιστές να θέλουν να γίνουν ηθοποιοί και ηθοποιούς να θέλουν να γίνουν τραγουδιστές. Αυτό το έχω δει…Τώρα, τραγουδίστριες που θέλουν να γίνουν μαγείρισσες, ξέρω ‘γω, κάπως μου φαίνεται παράξενο».

 

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Google News, την κορυφαία on-line γαστρονομική εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση.