Αρχική Ιστορίες Αλκοτέστ Ποιος κρύβεται πίσω από το μαγικό «Character» του JOHNNIE WALKER;

Ποιος κρύβεται πίσω από το μαγικό «Character» του JOHNNIE WALKER;

0
Ποιος κρύβεται πίσω από το μαγικό «Character» του JOHNNIE WALKER;

Δυο λόγια το μικρό αριστουργηματικό φιλμάκι με το τραγούδι-κόλλημα της νέας καμπάνιας του JOHNNIE WALKER που δε χορταίνουμε να βλέπουμε…

Δυο λόγια το μικρό αριστουργηματικό φιλμάκι με το τραγούδι-κόλλημα της νέας καμπάνιας του JOHNNIE WALKER που δε χορταίνουμε να βλέπουμε…

Η νέα καμπάνια με τίτλο «Character» που πρόσφατα ξεκίνησε να προβάλλεται στην Ελλάδα σε τηλεόραση και digital μέσα στόχευε στο να αναδείξειι το δυναμικό χαρακτήρα του JOHNNIE WALKER BLACK και τον πιο έντονο χαρακτήρα του JOHNNIE WALKER® DOUBLE BLACK™. Για να το πετύχει αυτό, το κορυφαίο όνομα στο χώρο του πόνταρε στην τέχνη ενός εκρηκτικού δημιουργού: του Mattia Biagi. Ο ιδιαίτερος καλλιτέχνης έχει στηρίξει την καριέρα του στο να μεταμορφώνει αντικείμενα, χρησιμοποιώντας το μαύρο χρώμα και ως υλικό την πίσσα, με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ο Biagi, γεννημένος στην Ιταλία και με βάση του το Μπρούκλιν (ΗΠΑ), στο παρελθόν έχει καλύψει οτιδήποτε μπορεί κανείς να φανταστεί με πίσσα: από έργα τέχνης  μέχρι μοτοσικλέτες. Η παρέμβασή του δίνει στα αντικείμενα μία νέα αίσθηση σκοτεινής ομορφιάς και έναν ολοκαίνουριο, αλλόκοτο, χαρακτήρα. Για το φιλμάκι του JOHNNIE WALKER, ο Biagi δημιούργησε ένα αλληγορικό σύμπαν παίζοντας με το σύγχρονο και το κλασικό. Χρησιμοποιώντας το μαύρο χρώμα, τον καπνό και τη φωτιά μπόρεσε να μετατρέψει το αρχικό σκηνικό –συμπεριλαμβανομένου ενός vintage αυτοκινήτου και ενός πιάνου–  σε ένα dark ονειρικό τόπο σπάνιας ομορφιάς με απίστευτη ένταση.
Ο Daniel Leahy, Global Credentials Director της JOHNNIE WALKER είχε πει σχετικά: «Η απόφαση να ζητήσουμε τη βοήθεια του Mattia για να δώσει μορφή στη νέα μας καμπάνια, ήταν ένα δυναμικό βήμα. Γνωρίζαμε ότι ο Mattia έχει αυτό που χρειάζεται, ώστε να δημιουργήσει για τα έντονα blend μας. Όλες του οι δημιουργίες με πίσσα σου κόβουν την ανάσα». Για την ιστορία να συμπληρώσουμε ότι το τραγούδι-κόλλημα που ακούγεται είναι το Kill of the Night της Gin Wigmore.

https://www.youtube.com/watch?v=Fe6_2c6qXjM

Ο πιο εύκολος τρόπος να παραγγείλεις πετρέλαιο θέρμανσης! Ζέστανε τώρα, αυτούς που αγαπάς! Πετρέλαιο θέρμανσης τιμή που... τα σπάει! Παράγγειλε τώρα Online!