Αρχική Ιστορίες Food Stories Οι δέκα νικητές του διαγωνισμού μας!

Οι δέκα νικητές του διαγωνισμού μας!

0
Οι δέκα νικητές του διαγωνισμού μας!

Στην κλήρωση έλαβαν μέρος 1.659 χρήστες, που άφησαν σχόλιο μέχρι τις 27.11, ώρα 14.00

Στην κλήρωση έλαβαν μέρος 1.659 χρήστες, που άφησαν σχόλιο μέχρι τις 27.11, ώρα 14.00

Οι δέκα νικητές του διαγωνισμού είναι:

1) Η Τίνα Λέκκου που κερδίζει (1) Αντικολλητικό Τηγάνι Barcelona, 24 εκ., λευκό, με υγιεινή, κεραμική επίστρωση, GreenPan. Aπό το Cook-Shop.

 

2) Η Δήμητρα Καραβά που κερδίζει ένα (1) Αντικολλητικό Τηγάνι Stockholm, 24 εκ., γκρι, με υγιεινή, κεραμική επίστρωση, GreenPan. Aπό το Cook-Shop.   

3) Η Γρηγορία Χριστοδούλου που κερδίζει ένα (1) Κεραμικό Πυρέξ με Καπάκι Σιλικόνης, 38.1×25.9×8.9 εκ, που ψήνει, μαγειρεύει και λειτουργεί ως σκεύος σερβιρίσματος. Από την ισπανική Lekue, που εισάγεται αποκλειστικά από τα καταστήματα Παρουσίαση.   

4-10) Οι:

Χριστίνα Σοφοπούλου

Αναστασία Κοντού

Γιώργος Κάλπης

Πωλίνα Μπιβολάρη

Νίκος Παπαδόπουλος

Βιβή Μπισταράκη

Χρύση Γκάντσεβα

που κερδίζουν ο καθένας κι η καθεμία από ένα (1) Βιβλίο με «Συνταγές Για το Γιορτινό Τραπέζι» από το ICookGreek σε έντυπη μορφή.                                                          

Σας ευχαριστούμε όλες και όλους για τη συμμετοχή και τις συγκινητικές ευχές σας. Καλές γιορτές από την παρέα του I COOK GREEK με αγάπη, χαμόγελα, υγεία και νόστιμες συνταγές!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Οι νικητές και νικήτριες να θυμάστε ότι αν δεν παρουσιαστείτε να παραλάβετε το δώρο σας εντός μάξιμουμ 6 μηνών από τη μέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, το χάνετε, καθώς το icookgreek.com οφείλει να το επιστρέψει στη δωροθέτριες εταιρείες. Μεριμνήστε!

Save

Save

Save

Save

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Facebook, για αγαπημένες συνταγές μαγειρικής και καθημερινές ειδήσεις από τον κόσμο της γεύσης.