Αρχική Ιστορίες Νέος υφυπουργός στο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Νέος υφυπουργός στο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

0
Νέος υφυπουργός στο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

PLANET FOOD | Ποιος είναι ο Γιώργος Στύλιος που αναλαμβάνει καθήκοντα υφυπουργού στο ΥΠΑΑΤ

PLANET FOOD | Ποιος είναι ο Γιώργος Στύλιος που αναλαμβάνει καθήκοντα υφυπουργού στο ΥΠΑΑΤ

Αλλαγές ανακοινώθηκαν νωρίς το πρωί της Παρασκευής στο κυβερνητικό σχήμα. Στο Μέγαρο Μαξίμου μιλούν για «εσωτερική αναδιάταξη δυνάμεων» και όχι για «μίνι ανασχηματισμό» καθώς, όπως λένε, δεν εισέρχεται κάποιο νέο πρόσωπο στην κυβέρνηση. Τις αλλαγές φαίνεται πως πυροδότησε η αναβάθμιση του Χρήστου Τριαντόπουλου, που αναλαμβάνει υφυπουργός στον Πρωθυπουργό με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές, με τις συνέπειές τους αγγίζουν και τα ηγετικά κλιμάκια του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. 

Έτσι, ο έως σήμερα υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γεώργιος Στύλιος αναλαμβάνει υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στη θέση του Ιωάννη Οικονόμου, καθώς ο κ. Οικονόμου αναλαμβάνει υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος. 

Ποιος είναι ο νέος υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Ο Γεώργιος Στύλιος γεννήθηκε το 1971 στην Άρτα. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο τέκνων. Είναι μέλος ΔΕΠ στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Εργάσθηκε ως ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών καθώς και σε ελληνικά και ευρωπαϊκά αναπτυξιακά προγράμματα. Διετέλεσε Προϊστάμενος του Τμήματος Εφαρμογών και Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων. Είναι διδάκτορας (PhD) Πληροφορικής του Τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (Η/Υ) & Πληροφορικής της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, κάτοχος μεταπτυχιακού (M.Sc) στα πληροφοριακά συστήματα από το City University Λονδίνου και πτυχιούχος του Φυσικού Τμήματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.  

Ο Γεώργιος Στύλιος είναι Βουλευτής Άρτας με τη Νέα Δημοκρατία από το Μάιο του 2012, καθώς και επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπίας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (Ο.Α.Σ.Ε.). Διετέλεσε ακόμη υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, μέλος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής, της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου και της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής, καθώς και εκπρόσωπος της Βουλής στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση Διαδικασίας Συνεργασίας Χωρών Νοτιοανατολικής Ευρώπης (PA SEECP).

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Facebook, για αγαπημένες συνταγές μαγειρικής και καθημερινές ειδήσεις από τον κόσμο της γεύσης.