Αρχική Ειδήσεις Δελτία Τύπου Νέα κορυφαία διεθνής διάκριση για τα Sweet&Balance της ΓΙΩΤΗΣ

Νέα κορυφαία διεθνής διάκριση για τα Sweet&Balance της ΓΙΩΤΗΣ

0
Νέα κορυφαία διεθνής διάκριση για τα Sweet&Balance της ΓΙΩΤΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ | Τρία νέα βραβεία Ανώτερης Γεύσης (Superior Taste Awards) απέσπασαν και φέτος τα Sweet&Balance της ΓΙΩΤΗΣ από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό International Taste&Quality Institute (iΤQi) 

Τρία νέα βραβεία Ανώτερης Γεύσης (Superior Taste Awards) απέσπασαν και φέτος τα Sweet&Balance της ΓΙΩΤΗΣ από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό International Taste&Quality Institute (iΤQi) και για τις 3 συμμετοχές που υπέβαλαν: σοκολάτες Bitter και Γάλακτος και το Ρόφημα Σοκολάτας Sweet&Balance.

Τα Sweet&Balance διακρίθηκαν για άλλη μία χρονιά για την εξαιρετική τους γεύση επιβεβαιώνοντας ότι μπορεί η απόλαυση να είναι μέρος μίας ισορροπημένης διατροφής. Οι σοκολάτες και το ρόφημα, όπως και όλα τα προϊόντα της ομώνυμης σειράς Sweet&Balance, είναι χωρίς ζάχαρη, με γλυκαντικό φυσικής προέλευσης από το φυτό stevia, έχουν περιορισμένες θερμίδες και περιορισμένα λιπαρά, γι’ αυτό και τα προτιμούν εκείνοι που «ζουν χωρίς ζάχαρη αλλά δεν ζουν χωρίς γλυκό»! Εξαιρετική γεύση, εξαιρετική ισορροπία και με διεθνή αναγνώριση!

Το Superior Taste Award είναι ένα από τα σημαντικότερα διεθνή βραβεία στον χώρο των τροφίμων και ποτών. Έχει θεσμοθετηθεί από το παγκοσμίως αναγνωρισμένο Διεθνές Ινστιτούτο International Taste&Quality Institute Awards – τον κορυφαίο ανεξάρτητο οργανισμό ευρωπαίων σεφ και γευσιγνωστών, που έχει ως κύριο αντικείμενο την αξιολόγηση, επιβράβευση και προβολή τροφίμων και ποτών εξαιρετικής γεύσης και ποιότητας. Η αξιολόγηση των υποψήφιων προϊόντων γίνεται από αναγνωρισμένους ανώτερους σεφ, μέλη των 12 πιο έγκυρων ευρωπαϊκών εδεσματολογικών θεσμών.

Λίγα λόγια για τη σειρά Sweet&Balance

Πρόκειται για μία πρωτοποριακή σειρά επιδορπίων, που χάρη στις ειδικά σχεδιασμένες συνθέσεις χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη και χαμηλού γλυκαιμικού φορτίου, συμβάλλει στον καλύτερο γλυκαιμικό έλεγχο. Γι’ αυτό, τα επιδόρπια Sweet & Balance μπορούν να καταναλωθούν στα πλαίσια μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Είναι ιδανικά για άτομα που επιδιώκουν τον έλεγχο του σακχάρου τους, προσέχουν τη διατροφή τους ή κάνουν δίαιτα με στόχο τη διατήρηση ή την απώλεια βάρους.

Η ολοκληρωμένη σειρά επιδορπίων Sweet & Balance είναι το αποτέλεσμα καινοτόμων εφαρμογών του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας ΓΙΩΤΗΣ, που θεωρείται ένα από τα πλέον προηγμένα στην Ελληνική Βιομηχανία Τροφίμων.

Βρείτε αγαπημένες συνταγές της παραδοσιακής & σύγχρονης Ελληνικής κουζίνας με καθημερινή ενημέρωση, στο iCookGreek.com