Αρχική Ιστορίες Αράζω Σπίτι MasterChef – Viral «το ρύζι που σπάει δόντια» – Κουτσόπουλος: Τι έχεις βάλει μέσα; Σκάγια;

MasterChef – Viral «το ρύζι που σπάει δόντια» – Κουτσόπουλος: Τι έχεις βάλει μέσα; Σκάγια;

0
MasterChef – Viral «το ρύζι που σπάει δόντια» – Κουτσόπουλος: Τι έχεις βάλει μέσα; Σκάγια;

MASTER CHEF | Από τα highlights του επεισοδίου της Δευτέρας ήταν το τηγανητό ρύζι της παίκτριας Μαρίας, που χάρισε άφθονο γέλιο στο τηλεοπτικό κοινό, αλλά λίγο έλειψε να αφήσει τους κριτές χωρίς …δόντια.

MASTER CHEF | Από τα highlights του επεισοδίου της Δευτέρας ήταν το τηγανητό ρύζι της παίκτριας Μαρίας, που χάρισε άφθονο γέλιο στο τηλεοπτικό κοινό, αλλά λίγο έλειψε να αφήσει τους κριτές χωρίς …δόντια.

Ξεχώρισαν οι ατάκες του «σατανά» Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ο οποίος στα πρώτα «κρατς» «κρατς» που ακούστηκαν κατά τις αρχικές πιρουνιές ρώτησε με αφοπλιστική έκπληξη: «Τι έχεις βάλει μέσα; Σκάγια;».

Εν συνεχεία ανακοίνωσε πως αλλάζει …στρατηγική δοκιμής ως εξής: «Έβαλα γέφυρα από ‘δω και μασάω από την άλλη». Η χαμογελαστή Μαρία προσπάθησε να αιτιολογήσει το …τραγανό της ρύζι λέγοντας «…το πήγαινα για κριθαρότο αλλά δε βγήκε και λέω…». «Και λες “δεν το τηγανίζω; σάμπως εγώ θα το φάω;”», συμπλήρωσε ο Κουτσόπουλος σπεύδοντας να ζητήσει ένα ποτήρι νερό. 

Όσο για τον Πάνο Ιωαννίδη αρνήθηκε από τον ήχο και μόνο που έκανε το ρύζι πέφτοντας στο πιάτο (σα χαλίκι) να το δοκιμάσει, ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς το δοκίμασε μεν, το έφτυσε δε, σχολιάζοντας ξεκαρδισμένος στα γέλια για τον Κουτσόπουλο: «Το θηρίο, ο άλλος, το μάσησε, ε;».

Τη συμπάθεια του κοινού κέρδισε όμως και η ίδια Μαρία, που δεν έχασε στιγμή το γλυκό χαμόγελό της μες στην ατυχία της και φάνηκε να τη διασκεδάζει εξίσου με τους κριτές, πράγμα όχι και τόσο σύνηθες στο MasterChef, που οι διαγωνιζόμενοι εμφανίζονται ως επί το πλείστον αγχωμένοι και πιεσμένοι.

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Facebook, για αγαπημένες συνταγές μαγειρικής και καθημερινές ειδήσεις από τον κόσμο της γεύσης.