Αρχική Ιστορίες Food Stories Κανονικά η λειτουργία των λαϊκών αγορών το ερχόμενο Σάββατο σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη

Κανονικά η λειτουργία των λαϊκών αγορών το ερχόμενο Σάββατο σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη

0
Κανονικά η λειτουργία των λαϊκών αγορών το ερχόμενο Σάββατο σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη

ΑΓΟΡΑ | Θα λειτουργήσουν κανονικά οι λαϊκές το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου για να μοιραστούν οι καταναλωτές σε διαφορετικά σημεία και να αποφευχθεί ο συνωστισμός

 

ΑΓΟΡΑ | Θα λειτουργήσουν κανονικά οι λαϊκές το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου για να μοιραστούν οι καταναλωτές σε διαφορετικά σημεία και να αποφευχθεί ο συνωστισμός

Με απόφαση της κυβέρνησης, και κατόπιν αξιολόγησης των στοιχείων, οι λαϊκές αγορές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα λειτουργήσουν κανονικά το ερχόμενο Σάββατο, ώστε να επιμεριστούν οι καταναλωτές σε διαφορετικά σημεία.

Αυτό ανέφερε σημερα η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, κατά την εξ αποστάσεως ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, για την επιδημιολογική κατάσταση σχολίασε ότι «παρά τα πρόσθετα περιοριστικά μέτρα, κατά την περασμένη εβδομάδα, το επιδημιολογικό φορτίο, παρέμεινε υψηλό στις «κόκκινες» περιοχές και αυξήθηκε σημαντικά και σε αρκετές άλλες. Γενικευμένη αύξηση των κρουσμάτων παρατηρήθηκε στην Αττική, όπου η κατάσταση κρίθηκε ανησυχητική.

Αύξηση κρουσμάτων παρατηρήθηκε επίσης στον Δήμο ΘεΥπενθυμίζεται ότι τα πρόσθετα μέτρα που λήφθηκαν την περασμένη εβδομάδα είναι τα εξής:

Η λειτουργία του λιανεμπορίου και των δραστηριοτήτων που είχαν ανοίξει γίνεται πλέον μόνο με τη μέθοδο του click away.

Το Σάββατο θα είναι ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ, τα καταστήματα τροφίμων, οι φούρνοι, τα βενζινάδικα και τα φαρμακεία και μόνο από τις 7 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα.

Το Σάββατο και την Κυριακή η απαγόρευση της κυκλοφορίας ξεκινά στις 6 το απόγευμα (αντί στις 9) και ισχύει μέχρι τις 5 το πρωί.

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Facebook, για αγαπημένες συνταγές μαγειρικής και καθημερινές ειδήσεις από τον κόσμο της γεύσης.