Αρχική Ιστορίες Γαλακτομπούρεκο με τυρί-κρέμα και κιουνεφέ με μοτσαρέλα από τον Παρλιάρο

Γαλακτομπούρεκο με τυρί-κρέμα και κιουνεφέ με μοτσαρέλα από τον Παρλιάρο

0
Γαλακτομπούρεκο με τυρί-κρέμα και κιουνεφέ με μοτσαρέλα από τον Παρλιάρο

TOP POSTS | Δυο ιντριγκαδόρικες παραλλαγές κλασικών γλυκών που σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

TOP POSTS | Δυο ιντριγκαδόρικες παραλλαγές κλασικών γλυκών που σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Αυτό το Σάββατο, οι «Γλυκές Αλχημείες» παρουσιάζουν αγαπημένες συνταγές για γλυκά που ζήτησε το κοινό. Ο Στέλιος Παρλιάρος στη γνωστή εκπομπή του θα δείξει εύκολα σοκολατένια brownies, μια πρωτότυπη εκδοχή του γαλακτομπούρεκου που φτιάχνεται με τυρί κρέμα και ένα κιουνεφέ με μοτσαρέλα (!) που γεφυρώνει τα σύνορα ανατολής και δύσης με τον πιο γλυκό τρόπο. Όλα τα γλυκά που προτείνει ο πλέον καταξιωμένος Έλληνας pastry chef είναι εκλεκτά, αλλά εμείς θα περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτό το αλλιώτικο γαλακτομπούρεκο, όπου σύμφωνα με σχετική ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook, ο Στέλιος Παρλιάρος θα χρησιμοποιήσει για τη γέμιση τυρί κρέμα, κρέμα γάλακτος, αλεύρι, ζάχαρη και αυγά. Από πάνω, αντί για σιρόπι, μέλι σε ρευστή μορφή και τριμμένο φιστίκι Αιγίνης. Ακούγεται περίφημο. Εξίσου δελεαστικό φαντάζει και το ανατολίτικο κιουνεφέ φτιαγμένο με ιταλική μοτσαρέλα. Οι «Γλυκές Αλχημείες», για όσους ενδιαφέρονται, προβάλλονται στο ΣΚΑΪ κάθε Σάββατο, το απόγευμα, στις 18.50.

{source}
<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsteliosparliaros.official%2Fposts%2F2096869313924313&width=500″ width=”500″ height=”739″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allow=”encrypted-media”></iframe>
{/source}

Ο πιο εύκολος τρόπος να παραγγείλεις πετρέλαιο θέρμανσης! Ζέστανε τώρα, αυτούς που αγαπάς! Πετρέλαιο θέρμανσης τιμή που... τα σπάει! Παράγγειλε τώρα Online!