Αρχική Αράζω Σπίτι Βιβλιοφαγία Δωρεάν συνταγές του Ηλία Μαμαλάκη για ασθενείς που υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία

Δωρεάν συνταγές του Ηλία Μαμαλάκη για ασθενείς που υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία

0
Δωρεάν συνταγές του Ηλία Μαμαλάκη για ασθενείς που υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία

Στο τέλος του άρθρου παρατίθεται το λινκ απ’ όπου μπορεί κανείς να κατεβάσει χωρίς χρέωση το βιβλίο του αγαπημένου σεφ.

«Με πολύ χαρά σας παρουσιάζω το νέο βιβλίο μαγειρικής γραμμένο ειδικά για ασθενείς με νεόπλασμα, που βρίσκονται στο στάδιο της χημειοθεραπείας και ακτινοθεραπείας. Μια πολύ ευαίσθητη περίοδος, μια και το πεπτικό δυσκολεύεται πολύ, ενώ οι αντίστασης του σώματος πέφτουν όπως και ψυχολογία. Έχοντας προσωπική πείρα με πολύ χαρά δέχτηκα αυτή την συνεργασία με το Πανεπιστημιο Κρήτης και ειδικά τη Μαρία Τόλια, αναπληρώτρια καθηγήτρια της ακτινοθεραπείας», αναφέρει ο Ηλίας Μαμαλάκης στην προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και συνεχίζει: «Η στενή μου συνεργασία και καθοδήγηση με τον κλινικό διαιτολόγο διατροφολόγο Δημήτρη Πέτσιο ήταν σημαντική, διότι μαζί προσπαθήσαμε να συνταιριάξουμε γεύση και υγεία». Ο Ηλίας Μαμαλάκης κλείνει το σχετικό ποστ απευθύνοντας θερμές ευχαριστίες στον σύλλογο ασθενών με νεόπλασμα «Ευ ζω με τον καρκίνο», τον καθηγητή γαστρεντερολογίας Ιωάννη Κουτρουμπάκη, τον καθηγητή παθολογικής ογκολογίας Δημήτρη Μαυρουδή, τον αναπληρωτή καθηγητή παθολογικής ογκολογίας Ιωάννη Σουγκλάκο και την αναπληρώτρια καθηγήτρια ακτινοθεραπείας Μαρία Τόλια.
Το ICookGreek παραθέτει το λινκ που έδωσε ο δημοφιλής σεφ για όποιον και όποια το χρειάζεται και τους στέλνει τις πιο θερμές ευχές του: να πάνε όλα καλά και σύντομα οι δύσκολες αυτές θεραπείες να αποτελούν μια (κακή κι αχρείαστη) ανάμνηση που θα σβήσει.
Ο πιο εύκολος τρόπος να παραγγείλεις πετρέλαιο θέρμανσης! Ζέστανε τώρα, αυτούς που αγαπάς! Πετρέλαιο θέρμανσης τιμή που... τα σπάει! Παράγγειλε τώρα Online!