Αρχική Ιστορίες Αράζω Σπίτι Πότε αρχίζει το MasterChef 5 – Ποιες μέρες θα προβάλλεται

Πότε αρχίζει το MasterChef 5 – Ποιες μέρες θα προβάλλεται

0
Πότε αρχίζει το MasterChef 5 – Ποιες μέρες θα προβάλλεται

TV COOKING | Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την πολυαναμενόμενη από μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού πρεμιέρα του ριάλιτι μαγειρικής

TV COOKING | Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την πολυαναμενόμενη από μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού πρεμιέρα του ριάλιτι μαγειρικής

Αυτό το Σάββατο 23 Ιανουαρίου στις 21.00 το βράδυ κάνει πρεμιέρα στο Star το MasterChef, ο δημοφιλής τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής με στοιχεία ριάλιτι που προβάλλεται σε περισσότερες από 40 χώρες του κόσμου. Ο 5ος κύκλος του ελληνικού MasterChef θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00.

Στον κύκλο αυτό του MasterChef παραμένει η γνωστή τριαδα των σεφ – κριτών που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό: Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος για άλλη μια χρονιά θα επιλέξουν τους καλύτερους υποψήφιους και θα τους καθοδηγήσουν ώστε ένας από αυτούς να αναδειχθεί ο επόμενος Έλληνας MasterChef και θα κερδίσει, πέρα από τον τίτλο, και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Και αυτή τη σεζόν, ο Γιάννης Αποστολάκης, ως chef αλλά και ως παλιός συμμετέχων του διαγωνισμού, είναι ο άνθρωπος-μέντορας, ο οποίος προσφέρει τις απαραίτητες γνώσεις, πληροφορίες και tips προς τους επίδοξους μελλοντικούς MasterChef. 

Σύμφωνα με το Star θα μυήσει τους παίκτες σε γεύσεις γαστριμαργικού ενδιαφέροντος και θα τους συστήσει γνωστούς και βραβευμένους chef, πάντα σε χώρους, που ελέγχονται από την παραγωγή, λόγω των αυστηρών μέτρων προφύλαξης για τον Covid 19. Μέσω αυτής της διαδικασίας, οι διαγωνιζόμενοι απολαμβάνουν μοναδικές συνταγές, παρατηρούν λεπτομέρειες που αφορούν στη συνολική εμπειρία του φαγητού (décor, service, plating, food styling) και παίρνουν την απαραίτητη έμπνευση, για την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

Food and Beverage Manager και στο MasterChef 5, ο άνθρωπος, που θα επινοεί τις συνταγές στις δοκιμασίες των υποψηφίων και θα έχει τον απόλυτο έλεγχο της αποθήκης τροφίμων, θα είναι ο Νίκος Θωμάς, ενώ ο σεφ Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος θα είναι ο Food Stylist του MasterChef 5.  

Βρείτε αγαπημένες συνταγές της παραδοσιακής & σύγχρονης Ελληνικής κουζίνας με καθημερινή ενημέρωση, στο iCookGreek.com