Αρχική Αράζω Σπίτι Βιβλιοφαγία Νέο βιβλίο από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Νέο βιβλίο από τον Βαγγέλη Δρίσκα

0
Νέο βιβλίο από τον Βαγγέλη Δρίσκα

To καινούριο του βιβλίο με τίτλο «Chef στην κουζίνα σας. Κλασική μαγειρική του αύριο» κυκλοφόρησε ο Βαγγέλης Δρίσκας από τις Εκδόσεις Πατάκη «με περισσότερες από 380 ξεχωριστές, εγγυημένες και κλασικές συνταγές του “αύριο”».

Όπως αναφέρει ο δημοφιλής σεφ, που γεννήθηκε στην Κομοτηνή και τα οικογενειακά εστιατόρια και ζαχαροπλαστεία καθόρισαν την επαγγελµατική του πορεία, στην εισαγωγή της έκδοσης μέσα από τις σελίδες της θέλει να µοιραστεί με το κοινό τις µαγειρικές του µνήµες: «Tα αγαπηµένα µου πιάτα, συνταγές που ανακάλυψα µέσα από την έρευνα και τα ταξίδια µου σε όλο τον κόσµο, γεύσεις που µε µεγάλωσαν».

Ειδικότερα, προλογίζοντας το καινούριο του βιβλίο ο Βαγγέλης Δρίσκας λέει: «Με τα διαµαντάκια από την ελληνική κουζίνα, µε πρωτότυπες συνταγές για να µην είναι βαρετά τα λαχανικά, το ρύζι και τα όσπρια, µε ιδιαίτερες συνταγές για το κρέας στο κυριακάτικο τραπέζι, για ζύµες, σαλάτες και πιάτα της παρέας, αλλά και µε τις πιο αγαπηµένες λιχουδιές του street food παγκοσµίως, αυτό το βιβλίο θα σας εµπνεύσει, θα σας καθοδηγήσει, και, πάνω από όλα, θα σας ταξιδέψει µε τη γεύση».

Η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Βαγγέλη Δρίσκα γίνεται την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στις 18:00 στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι Youtube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ. Link εκδήλωσης: https://bit.ly/3hVecvK

 

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Google News, την κορυφαία on-line γαστρονομική εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση.