Αρχική Ιστορίες Απίστευτο: αλεπουδίτσα στη Χαλκιδική …γευματίζει σε ταβέρνα (βίντεο)

Απίστευτο: αλεπουδίτσα στη Χαλκιδική …γευματίζει σε ταβέρνα (βίντεο)

0
Απίστευτο: αλεπουδίτσα στη Χαλκιδική …γευματίζει σε ταβέρνα (βίντεο)

Αφού έφαγε με τους πελάτες, έφυγε γρήγορα και διακριτικά…

Αφού έφαγε με τους πελάτες, έφυγε γρήγορα και διακριτικά…

Τις συναντάμε συχνά πυκνά σε επαρχιακούς δρόμους στη χώρα μας, αλλά ταχύτατα εξαφανίζονται από τα μάτια μας. Οι αλεπούδες είναι ένα πανέμορφο ζώο που για να βρει την τροφή του δεν έχει πρόβλημα να πλησιάσει αρκετά τους ανθρώπους.

Όμως μια …παμπόνηρη αλεπουδίτσα στις Συκιές Χαλκιδικής φαίνεται να αντιλήφθηκε ότι ακόμη καλύτερα είναι να πλησιάσεις τους ανθρώπους όταν τρώνε και οι ίδιοι.

Σύμφωνα με το Life-Events.gr από όπου και το βίντεο, φέτος το καλοκαίρι ανακάλυψε πως μπορεί να βρει νόστιμο φαγητό άκοπα αν βρεθεί κοντά στις παραλιακές ταβέρνες. Και τις έκανε στέκι… Για άλλη μια φορά κατηφόρισε χθες το βράδυ και οι θαμώνες του καταστήματος της προσέφεραν μεζέ, τον οποίον πήρε ευχαρίστως.

Οταν αντιλήφθηκε πως η… κουζίνα έκλεισε αποχώρησε διακριτικά χωρίς να πειράξει κανέναν. Μια απροσδόκητη επίσκεψη για τους θαμώνες, όχι όμως και για τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας που φέτος σύμφωνα με το δημοσιεύμα την είδε αρκετές φορές.

Ο πιο εύκολος τρόπος να παραγγείλεις πετρέλαιο θέρμανσης! Ζέστανε τώρα, αυτούς που αγαπάς! Πετρέλαιο θέρμανσης τιμή που... τα σπάει! Παράγγειλε τώρα Online!