Αρχική Ιστορίες Αλκοτέστ «Ανοιχτές Πόρτες» στο Κτήμα Κυρ-Γιάννη

«Ανοιχτές Πόρτες» στο Κτήμα Κυρ-Γιάννη

0
«Ανοιχτές Πόρτες» στο Κτήμα Κυρ-Γιάννη

ΟΙΝΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ | Το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Μαΐου, στα πλαίσια της δράσης «Ανοιχτές Πόρτες» της ΕΝΟΑΒΕ, μπορείτε να οργανώσετε μια …μεθυστική εκδρομή και να επισκεφθείτε το Κτήμα Κυρ-Γιάννη στη Νάουσα.

ΟΙΝΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ | Το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Μαΐου, στα πλαίσια της δράσης «Ανοιχτές Πόρτες» της ΕΝΟΑΒΕ, μπορείτε να οργανώσετε μια …μεθυστική εκδρομή και να επισκεφθείτε το Κτήμα Κυρ-Γιάννη στη Νάουσα.

Οι πόρτες του Κτήματος ανοίγουν στις 11.00 το πρωί και οι άνθρωποι της Κυρ-Γιάννη θα βρίσκονται εκεί, έτοιμοι να σας προσφέρουν μία μοναδική ξενάγηση στον αμπελώνα, το οινοποιείο και την ανακαινισμένη κάβα. Μετά την ξενάγηση, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα κρασιά της Κυρ-Γιάννη.

Παιδιά μικρότερης ηλικίας μπορούν να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους, με την επίβλεψη παιδαγωγού, ζωγραφίζοντας και δημιουργώντας μικρές κατασκευές από φελλούς. Όλο το υλικό παρέχεται από εμάς εντελώς δωρεάν. Επιπλέον, οι μικροί μας φίλοι, το Σάββατο, θα έχουν τη δυνατότητα να φυτέψουν λουλούδια σε βαρέλια.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου, όσες και όσοι επισκεφθείτε το Κτήμα στη Νάουσα, θα μπορείτε να απολαύσετε:

–  Πεζοπορία στους αμπελώνες με διαγωνισμό φωτογραφίας

– Χαλάρωση στη πλατεία και το μπαλκονάκι

– Finger – wine Food από το εστιατόριο «4 Εποχές» *

– Sorbet Ξινόμαυρου από το ζαχαροπλαστείο «Τζέπος» *

Παράλληλα, θα μπορείτε να ενημερωθείτε για τις δράσεις των παρακάτω οργανώσεων:

– Περιβαλλοντική οργάνωση «Αρκτούρος»

– Όμιλος «Γενίτσαροι και Μπούλες»

– Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δοτών Μυελού των Οστών Χαρίεσσας 

*  Η είσοδος και οι οργανωμένες δραστηριότητες παρέχονται δωρεάν από το Κτήμα Κυρ-Γιάννη, ενώ το φαγητό είναι επί πληρωμή.

Διαγωνισμός φωτογραφίας

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό φωτογραφίας που διοργανώνουμε το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Μαΐου 2019 και κερδίστε μία φιάλη 3 λίτρων «Κτήμα Κυρ-Γιάννη»!

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «Ανοιχτές Πόρτες», μπορείτε να ακολουθήσετε το ειδικά διαμορφωμένο μονοπάτι, το οποίο περνά από την λίμνη και τον πύργο «Κούλα», και να μοιραστείτε μαζί μας μία selfie (duck face) με φόντο την λίμνη και μία φωτογραφία στην «Κούλα».

Νικητής/τρια θα είναι ο χρήστης που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα LIKES και θα κερδίσει 1 φιάλη 3 λίτρων «Κτήμα Κυρ-Γιάννη».

Διαβάστε τους όρους του διαγωνισμού εδώ

Λίγα λόγια για τις «Ανοιχτές Πόρτες»

Οι «Ανοιχτές Πόρτες» αποτελούν μία πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πόλεων του Κρασιού που η ΕΝΟΑΒΕ έχει καθιερώσει στη χώρα μας, με στόχο να έρθει ο καταναλωτής πιο κοντά στο χώρο παραγωγής του κρασιού. 

Πληροφορίες Ημερομηνία: 18 – 19 Μαΐου 2019 | Τοποθεσία: Γιανακοχώρι, Νάουσα | Οδηγίες πρόσβασης: http://kiryianni.gr/el/visit/

Ώρες επισκεπτών: 11:00 – 19:00 | Ώρες ξεναγήσεων: Από τις 11:30 μέχρι και τις 18:30, κάθε μισή ώρα | Φόρμα προ-εγγραφής: https://bit.ly/2kmYzwo (ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων ανά ξενάγηση είναι τα 30 άτομα)

Βρείτε αγαπημένες συνταγές της παραδοσιακής & σύγχρονης Ελληνικής κουζίνας με καθημερινή ενημέρωση, στο iCookGreek.com