Αρχική Ιστορίες Αλκοτέστ Το Athens Wine & Art Festival επιστρέφει στην καλών τεχνών

Το Athens Wine & Art Festival επιστρέφει στην καλών τεχνών

0
Το Athens Wine & Art Festival επιστρέφει στην καλών τεχνών

Περισσότερα από 80 επιλεγμένα, boutique οινοποιεία από κάθε άκρη της Ελλάδας, πάνω από 500 κρασιά και μία Retrospective Έκθεση περιμένουν τους επισκέπτες στις 8 & 9 Οκτωβρίου.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του 1ου και ύστερα από 3 χρόνια «αγρανάπαυσης», το ATHENS WINE & ART FESTIVAL, το μεγαλύτερο φεστιβάλ κρασιού και τέχνης στην Ελλάδα, επιστρέφει! Απόλυτα ανανεωμένο, έρχεται στις 8 & 9 Οκτωβρίου και πάλι στον μοναδικό χώρο της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών στην Αθήνα, με ακόμη περισσότερα οινοποιεία και μια συγκλονιστική retrospective έκθεση από το σπάνιο αρχείο της ΑΣΚΤ.

Περισσότερα από 80 επιλεγμένα, boutique οινοποιεία από κάθε άκρη της Ελλάδας θα σας περιμένουν για να τα γνωρίσετε και να δοκιμάσετε τα πάνω από 500 κρασιά τους. Ανάμεσά τους, πολλά οινοποιεία θα εμφανιστούν για πρώτη φορά σε έκθεση, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά τη δουλειά τους και τα δημιουργήματά τους στο οινόφιλο κοινό.

Σε συνεργασία με την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών, στο πλαίσιο του 2nd Athens Wine & Art Festival, θα πραγματοποιηθεί Retrospective Έκθεση με επιλεγμένα, σπάνια έργα από το αρχείο της σχολή, από τις δεκαετίες 80 & 90 υπό την επιμέλεια του Μανώλη Καρτεράκη, ιστορικού Τέχνης ΑΣΚΤ, υπεύθυνου της συλλογής.

Παράλληλα καλλιτεχνικά δρώμενα που θα περιλαμβάνουν DJ sets, θεατρικά δρώμενα, εκπαιδευτικά σεμινάρια και προβολές οινικών ντοκιμαντέρ θα πλαισιώνουν όλες τις ώρες του φεστιβάλ, ενώ παιδικές δραστηριότητες θα κρατούν συντροφιά στους μικρούς μας φίλους.

Περισσότερες πληροφορίες στο website του φεστιβάλ: www.wineandartfestival.gr

Τοποθεσία: Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών, αίθουσα Νίκος Κεσσανλής, Πειραιώς 256, Αθήνα 

Ημέρες & Ώρες Λειτουργίας

Σάββατο 8 & Κυριακή 9 Οκτωβρίου: 11:00 – 13:00 μόνο για επαγγελματίες, 13:00 – 20:00 για το κοινό

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Facebook, για αγαπημένες συνταγές μαγειρικής και καθημερινές ειδήσεις από τον κόσμο της γεύσης.