Αρχική Ιστορίες Αλκοτέστ Αφρώδη κρασιά Κυρ-Γιάννη για μία ημέρα λαμπερή, γεμάτη έρωτα

Αφρώδη κρασιά Κυρ-Γιάννη για μία ημέρα λαμπερή, γεμάτη έρωτα

0
Αφρώδη κρασιά Κυρ-Γιάννη για μία ημέρα λαμπερή, γεμάτη έρωτα

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Το Κτήμα Κυρ-Γιάννη έχει δύο αφρώδεις οίνους, για να κάνετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αξέχαστη!

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Το Κτήμα Κυρ-Γιάννη έχει δύο αφρώδεις οίνους, για να κάνετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αξέχαστη!

Με την ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου να καταφθάνει ολοταχώς, υπάρχει μία αμφίσημη ερώτηση που προβληματίζει ερωτευμένους και μη: Τι θα κάνω την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Φυσικά, μπορείτε να κάνετε μία από τα ίδια, ή, μπορείτε να λογαριάσετε τη ζωή ως έρωτα και ανεξάρτητα από το ερωτικό σας status, να προσφέρετε μια μέρα λαμπερή σε σας και τους αγαπημένους σας. Το Κτήμα Κυρ-Γιάννη έχει δύο αφρώδεις οίνους, για να κάνετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αξέχαστη!

 Τα αφρώδη της Κυρ-Γιάννη: Ακακίες Sparkling και Παράγκα Sparkling

Αυτό που σηματοδοτεί την αρχή ενός καλού ραντεβού είναι η αίσθηση της οικειότητας ή η πρόθεση να την αιχμαλωτίσει κανείς μέσα στα μικρά, αλλά όχι, ασήμαντα. Τα αφρώδη της Κυρ-Γιάννη, Ακακίες Sparkling και Παράγκα Sparkling, συγκαταλέγονται σε αυτά και είναι ιδανικά, για να γιορτάσει κανείς την αγάπη. Στενά συνδεδεμένα με κάθε είδος γιορτής, δεν είναι απλά, φυσαλίδες, αλλά μια ευκαιρία να πιείτε προς τιμήν της επιθυμίας, του πάθους και της φιλίας.

Με τις Ακακίες Sparkling θα γοητευτείτε πριν ανοίξετε καλά-καλά τη φιάλη. Εάν η χαρά έχει το δικό της χρώμα, τότε, αυτό είναι: μια τριανταφυλλένια οπτική απόλαυση για ένα πολυδιάστατο, ξεχωριστό κρασί. Με πατρίδα του την αμπελουργική ζώνη του Αγίου Παντελεήμονα στο Αμύνταιο της Φλώρινας, τη μοναδική Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης στην Ελλάδα για παραγωγή ροζέ αφρωδών οίνων, αυτό το παιχνιδιάρικο κρασί εκφράζει εξαιρετικά την ποικιλία του. Είναι ένα 100% Ξινόμαυρο με πλούσιες και δυνατές φυσαλίδες. Μαζί του θα απολαύσετε τα εκρηκτικά αρώματα της ώριμης φράουλας και του κερασιού, χαρακτηριστικά των σταφυλιών του και μια ζωηρή αναζωογονητική οξύτητα συνοδευόμενη από διακριτική γλυκύτητα.

Το Παράγκα Sparkling είναι ένας αρμονικός συνδυασμός τριών ποικιλιών: Ξινόμαυρο, Μοσχάτο και Chardonnay. Αποπνέει λουλουδένιες νότες και φρέσκα αρώματα βερίκοκου και ροδάκινου με έναν υπαινιγμό καρυκεύματος και ξηρό τελείωμα. Κάθε γουλιά αποκαλύπτει το ζωντανό ισορροπημένο στόμα με τις μικρού μεγέθους φυσαλίδες που δημιουργούν μια ζωντανή εμπειρία και θυμίζουν τους μοναδικούς αμπελώνες του Αμύνταιου. Από την εμφάνιση έως την επίγευση, αυτό το κομψό λευκό απεριτίφ είναι ένα ολοκληρωμένο κρασί που μπορεί να ευχαριστήσει τους περισσότερους οινόφιλους.

 

Βρείτε αγαπημένες συνταγές της παραδοσιακής & σύγχρονης Ελληνικής κουζίνας με καθημερινή ενημέρωση, στο iCookGreek.com