Αρχική Ιστορίες Food Stories ΓΙΟΡΤΙΝΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Happy Baking & Cooking με τη ΓΙΩΤΗΣ

ΓΙΟΡΤΙΝΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Happy Baking & Cooking με τη ΓΙΩΤΗΣ

0
ΓΙΟΡΤΙΝΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Happy Baking & Cooking με τη ΓΙΩΤΗΣ

Σχολιάστε και κερδίστε! Πέντε (5) τυχεροί και τυχερές της «φεϊσμπουκικής» συντροφιάς του ICookGreek θα πάρουν δώρο υλικά ζαχαροπλαστικής και μαγειρικής ΓΙΩΤΗΣ για τα γλυκίσματα και τα μαγειρέματα των γιορτινών ημερών για Σίγουρη Επιτυχία και Σίγουρη Οικονομία.

Σχολιάστε και κερδίστε! Πέντε (5) τυχεροί και τυχερές της «φεϊσμπουκικής» συντροφιάς του ICookGreek θα πάρουν δώρο υλικά ζαχαροπλαστικής και μαγειρικής ΓΙΩΤΗΣ για τα γλυκίσματα και τα μαγειρέματα των γιορτινών ημερών για Σίγουρη Επιτυχία και Σίγουρη Οικονομία.

Πώς μπορώ να συμμετέχω; Είναι τόσο εύκολο! Αφήστε στην παρέα μας την πιο ζεστή ευχή σας για τις γιορτές και την καινούρια χρονιά ως σχόλιο (comment) στο παρακάτω ποστ του FACEBOOK στη σελίδα του ICookGreek (κάντε κλικ στη φωτογραφία για να μεταβείτε στο ποστ που μπορείτε να αφήσετε το σχόλιό σας ή πατήστε εδώ).

Μέχρι πότε μπορώ να αφήσω σχόλιο; Όλα τα σχόλια που θα αναρτηθούν έως την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016 στις 14.00 (ανεξάρτητα απ’ τη χρονολογική τους σειρά) θα μπουν αυτομάτως στην κλήρωση που θα αναδείξει τους πέντε (5) τυχερούς /ες και τους πέντε (5) αναπληρωματικούς/αναπληρωματικές σε περίπτωση που κάποιος/οι εκ των πρώτων δεν εμφανιστούν εμπρόθεσμα, δηλαδή τη βδομάδα παράδοσης των δώρων (βλ. σχετικά παρακάτω).

Αν αφήσω 2 σχόλια/ευχές θα συμμετέχω 2 φορές στην κλήρωση;  Όχι. Η μηχανή κλήρωσης είναι προγραμματισμένη να ενσωματώνει αυτόματα από 1 φορά το κάθε προφίλ. Μπορείτε να αφήσετε όσες ευχές θέλετε, αλλά μόνο μία (1) θα συμμετέχει στην κλήρωση.

Πότε θα γίνει η κλήρωση; Η κλήρωση θα γίνει αμέσως μετά τη λήξη του διαγωνισμού, δηλαδή την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016 μεταξύ 14.01 και 14.30.

Τι ακριβώς περιλαμβάνει το δώρο; Οι πέντε (5) νικητές/ριες που θα αναδείξει η κλήρωση κερδίζουν ο καθένας/καθεμία από ένα (1) κουτί με τα εξής προϊόντα: 1 συσκευασία Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 500gr, 1 συσκευασία Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ, 1 συσκευασία Garni Ζαχαροπλαστικής με Γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, 1 συσκευασία Crème ΓΙΩΤΗΣ για μαγειρική και ζαχαροπλαστική, 1 φάκελο  Άνθος Αραβοσίτου Λεμόνι ΓΙΩΤΗΣ, 1 φάκελο Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με Γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, 1 φάκελο Σοκολάτα Τρούφα ΓΙΩΤΗΣ και 1 φάκελο Κουβερτούρα Πλάκα ΓΙΩΤΗΣ

Πώς θα μάθω αν κέρδισα; Θα το μάθετε με τρεις τρόπους:

1. Από το Facebook του ICookGreek. Τα προφίλ των πέντε (5) νικητών/νικητριών μαζί με εκείνα της πεντάδας των αναπληρωματικών τους θα ανακοινωθούν με δημόσια ανάρτηση/σχόλιο (comment) στο ποστ του Διαγωνισμού την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016 στις 15:00.

2. Από το inbox της προσωπικής σας σελίδας στο Facebook. Νικητές και αναπληρωματικοί θα λάβουν σχετικό μήνυμα στο inbox του προσωπικού τους προφίλ με το οποίο πήραν μέρος στο Διαγωνισμό. Οι νικητές θα ενημερωθούν επιπλέον λεπτομερώς για το πώς θα παραλάβουν το δώρο τους. Οι αναπληρωματικοί θα μπουν σε φάση αναμονής έως την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016 στις 12:00 το πρωί, οπότε με ΝΕΟ μήνυμα θα ενημερωθούν οι (5) πέντε αναπληρωματικοί. Το νέο μήνυμα θα περιλαμβάνει και τις σχετικές οδηγίες για την παραλαβή του δώρου.

3. Από το www.icookgreek.com. Για τους νικητές ή τις νικήτριες και την αναπληρωματική πεντάδα, θα μπορείτε ακόμη να ενημερωθείτε με σχετική δημοσίευση στην ιστοσελίδα www.icookgreek.com.

Πώς και πότε θα παραλάβω το δώρο μου; Αν είστε στους νικητές της βασικής πεντάδας, θα πρέπει να το δηλώσετε είτε κάνοντας reply (απαντώντας) στο μήνυμα που θα πάρετε στο inbox της προσωπικής σας σελίδας στο Facebook, είτε στέλνοντας email στο info@icookgreek.com: και στις δύο περιπτώσεις θα πρέπει να αναφέρετε το ονοματεπώνυμό σας, το όνομα του προφίλ με το οποίο εμφανίζεστε στο Facebook (αν δεν συμπίπτει με το ονοματεπώνυμό σας), τον αριθμό της αστυνομικής ταυτότητας και την ημέρα που σκοπεύετε να παραλάβετε το δώρο σας (προσοχή, δεν κλείνονται αυθημερόν ραντεβού, άρα θα πρέπει να επικοινωνήσετε τουλάχιστον μια μέρα πριν).

Τα δώρα θα διατίθενται από την εταιρία ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε., στη Λ. Κηφισού 128-130, από τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016 και μέχρι την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016 από τις 10:00-12:00 το πρωί. Αν υπάρξει νικητής ή νικήτρια από τη βασική 5άδα που δεν εμφανιστεί εμπρόθεσμα, δηλαδή ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ μέχρι τις 16.12.16 στις 12.00 το πρωί, τότε το δώρο πηγαίνει στον αντίστοιχο αναπληρωματικό/η του με τη σειρά κλήρωσης.

Οι αναπληρωματικοί/ες που ενδέχεται να δικαιούνται δώρο (και όπως σημειώθηκε παραπάνω θαενημερωθούν με ξεχωριστό μήνυμα στο inbox της προσωπικής τους σελίδας στο Facebook στις 16.12.16) θα μπορούν να το παραλάβουν από Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016 έως Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2016 από τις 10:00-12:00 το πρωί.

Καλή Επιτυχία σε όλους και όλες!

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Ο πιο εύκολος τρόπος να παραγγείλεις πετρέλαιο θέρμανσης! Ζέστανε τώρα, αυτούς που αγαπάς! Πετρέλαιο θέρμανσης τιμή που... τα σπάει! Παράγγειλε τώρα Online!