Αρχική Ειδήσεις «Ζητείται σεφ» για το παλάτι του Μπάκιγχαμ

«Ζητείται σεφ» για το παλάτι του Μπάκιγχαμ

0
«Ζητείται σεφ» για το παλάτι του Μπάκιγχαμ

PLANET FOOD | Η βασίλισσα ψάχνει σεφ «αλλά ο μισθός δεν είναι αυτός που φαντάζεστε» προειδοποιεί ο Independent. 

PLANET FOOD | Η βασίλισσα ψάχνει σεφ «αλλά ο μισθός δεν είναι αυτός που φαντάζεστε» προειδοποιεί ο Independent. 

Το Ανάκτορο του Μπάκιγχαμ θέλει να προσλάβει σεφ πλήρους απασχόλησης, ο οποίος θα ετοιμάζει πιάτα για πριγκιπικούς μπουφέδες, επίσημα γεύματα και βασιλικές δεξιώσεις. 

Εντούτοις, η θέση μάλλον δεν εξασφαλίζει …βασιλική ζωή σε όποιον την αναλάβει, καθώς όπως σχολιάζει ο βρετανικός Independent, «ο μισθός είναι κατά προσέγγιση 2.000 λίρες λιγότερος από τα χρήματα που μπορεί να βγάλει ένας σεφ με ανάλογη εμπειρία στο Λονδίνο».

Με αρχικό ετήσιο μισθό τις 20.604,52 λίρες (περίπου 23.300 ευρώ) η θέση «διατείνεται» πως περιλαμβάνει δωρεάν διαμονή και δωρεάν γεύματα ωστόσο στην αγγελία – που μπορεί να βρει κανείς στο βασιλικό site –  ξεκαθαρίζεται ότι αν επιλέξεις το πακέτο με τη δωρεάν κατοικία, τα χρήματα του μισθού θα μειωθούν. 

«Στις μοντέρνες κουζίνες μας, θα ετοιμάζετε κλασικά και σύγχρονα μενού για ένα ευρύ φάσμα εκδηλώσεων, αποκτώντας δεξιότητες που θα αποτελέσουν σκαλοπάτια για μια μεγάλη καριέρα», υπόσχεται το Μπάκιγχαμ, που ζητάει από τους υποψήφιους ικανότητα για ομαδική εργασία, δεξιότητες επικοινωνίας, προσοχή στη λεπτομέρεια, αλλά πάνω απ’ όλα «πάθος για το φαγητό και διάθεση για μάθηση».

PHOTOS: www.royal.uk

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Google News, την κορυφαία on-line γαστρονομική εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση.