Αρχική Ειδήσεις Δελτία Τύπου We love Μ&S FOOD (και επισήμως)!

We love Μ&S FOOD (και επισήμως)!

0
We love Μ&S FOOD (και επισήμως)!

Είναι πλέον γεγονός: τα Marks & Spencer υποδέχονται και στην Ελλάδα μια από τις πλέον δημοφιλείς κατηγορίες προϊόντων τους παγκοσμίως: τα τρόφιμα!

Ήδη απ’ τα Χριστούγεννα αρκετοί και αρκετές απ’ τη φεϊσμπουκική παρέα του icookgreek είχαν ξετρυπώσει, άλλοι στην Ερμού, άλλοι στη Γλυφάδα, τις ξεμυαλίστρες γωνιές των Marks&Spencer, με τα κολασμένα scottish shortbread cookies, τις εκλεκτές ποικιλίες τσαγιών και τις καλαίσθητες συσκευασίες. Δεν είναι και λίγοι μάλιστα αυτοί που ανάμεσα στα ταχτοποιημένα ράφια βρήκαν λύσεις για τα γιορτινά τους δωράκια.

Τώρα, η ιστορική αγγλική φίρμα που μετράει σχεδόν 130 χρόνια παρουσίας στο Ηνωμένο Βασίλειο λανσάρει και επισήμως την άφιξη των τριών νέων food sections της με σχετικό δελτίο Τύπου, που προωθεί αυτές τις μέρες. Οπότε είναι πλέον γεγονός: τα Marks & Spencer υποδέχονται και στην Ελλάδα μια από τις πλέον δημοφιλείς κατηγορίες προϊόντων τους παγκοσμίως: τα τρόφιμα! Με 2 νέα καταστήματα Μ&S FOOD, το ένα στη Γλυφάδα και το άλλο στην Κέρκυρα, και με 1 ολοκαίνουριο Corner στον 6ο όροφο του γνωστού πολυώροφου κτιρίου της Ερμού, όσοι νιώσουν πιεστική την ανάγκη για ένα βρετανικό …touch στο τσάι τους, ξέρουν πια πού θα πάνε. Στα Μ&S FOOD τα λαχταριστά μπισκότα με πλούσια επικάλυψη σοκολάτας, οι μαρμελάδες από ώριμα, ζουμερά φρούτα, οι εκλεκτοί καφέδες, το ιδιαίτερο φιστικοβούτυρο, οι εκλεκτές ποικιλίες τσαγιού και τα δημοφιλή scottish shortbread cookies, βρίσκονται «στο σπίτι τους» και μας περιμένουν. Από δίπλα και τα αλμυρά snacks όπως τέλεια πατατάκια και τσιπς από διάφορα λαχανικά και σε διάφορες γεύσεις, μεγάλη ποικιλία από βραβευμένα κρασιά αλλά και μπίρες, περιμένουν να συνοδεύσουν τις ξεχωριστές στιγμές  με τους αγαπημένους μας και τους φίλους μας…

ms all

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Facebook, για αγαπημένες συνταγές μαγειρικής και καθημερινές ειδήσεις από τον κόσμο της γεύσης.