Αρχική Ειδήσεις Τζ. Όλιβερ: τι καίει πάντα στην κουζίνα του και επενέβη η Πυροσβεστική

Τζ. Όλιβερ: τι καίει πάντα στην κουζίνα του και επενέβη η Πυροσβεστική

0
Τζ. Όλιβερ: τι καίει πάντα στην κουζίνα του και επενέβη η Πυροσβεστική

ΠΡΟΣΩΠΑ | Το αποκάλυψε στα εγκαίνια του Fresh Thinking Café στο Λονδίνο.

ΠΡΟΣΩΠΑ | Το αποκάλυψε στα εγκαίνια του Fresh Thinking Café στο Λονδίνο.

Υπάρχει ένα «φαγητό» που ο διάσημος Βρετανός σεφ δεν μπορεί να φτιάξει ποτέ σωστά και το αποκάλυψε χθες στα εγκαίνια του λονδρέζικου Fresh Thinking Café μιλώντας στο Hello και σε άλλους δημοσιογράφους.

Ο Τζέιμι Όλιβερ παραδέχθηκε ότι δυσκολεύεται να ψήσει μια φέτα ψωμί χωρίς να την κάψει. «Ένα πρόβλημα που έχω ως σεφ και ως μάγειρας, το πράγμα που πραγματικά μπορώ να καταστρέψω, είναι το φρυγανισμένο ψωμί» είπε συγκεκριμένα και συνέχισε: «Έχω την τάση να καίω τα τοστ -δεν ξέρω γιατί. Έχω κάψει φέτες ψωμιού τόσο άσχημα, που ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός με αποτέλεσμα να έρθει στο σπίτι μου η Πυροσβεστική. Φαντάζεστε πόσο ντροπιαστικό ήταν αυτό…»

Όσο για το Fresh Thinking Café, στου οποίου το λανσάρισμα εκμυστηρεύτηκε ο σεφ την αδυναμία του, είναι μια ιδέα που υλοποιεί από κοινού ο Τζέιμι Όλιβερ με εταιρεία ηλεκτρικών συσκευών κουζίνας με στόχο να μυήσει τους επισκέπτες στην αξιοποίηση του περισσευούμενου φαγητού ώστε να μειώνεται η σπατάλη τροφίμων που όπως σε όλο τoν ανεπτυγμένο κόσμο έτσι και στο Ηνωμένο Βασίλειο χτυπάει «κόκκινο».

Βρείτε αγαπημένες συνταγές της παραδοσιακής & σύγχρονης Ελληνικής κουζίνας με καθημερινή ενημέρωση, στο iCookGreek.com