Αρχική Ειδήσεις Αυτό είναι το φαγητό που απαγορεύεται να καταναλώσει η βασιλική οικογένεια στα ταξίδια της

Αυτό είναι το φαγητό που απαγορεύεται να καταναλώσει η βασιλική οικογένεια στα ταξίδια της

0
Αυτό είναι το φαγητό που απαγορεύεται να καταναλώσει η βασιλική οικογένεια στα ταξίδια της

Έχουν και οι Άγγλοι γαλαζοαίματοι τους …περιορισμούς τους.

PLANET FOOD | Έχουν και οι Άγγλοι γαλαζοαίματοι τους …περιορισμούς τους.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ELLE και ΟΚ!, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας απαγορεύεται να ακουμπήσουν οστρακοειδή, όταν βρίσκονται σε ταξίδια στο εξωτερικό, για το φόβο της τροφικής δηλητηρίασης. Με περίπου 2.000 δημόσιες συναντήσεις κάθε χρόνο, εγγεγραμμένες στον βασιλικό ιστότοπο, είναι μάλλον προφανές ότι δε θα ρίσκαραν να τινάξουν το σφιχτό τους πρόγραμμα στον αέρα λόγω μιας …άτιμης διάρροιας. Η SUN αναφέρει επίσης ότι οι Άγγλοι γαλαζοαίματοι έχουν δεχτεί και την πιο χαλαρή σύσταση να αποφύγουν τα ελαφρά ψημένα κρέατα (που παραμένουν σχεδόν ωμά στο εσωτερικό τους), το νερό της και το …σκόρδο. Η μόνη πάντως που φέρεται να τηρεί κατά γράμμα το αυστηρό καθεστώς διατροφής είναι η βασίλισσα Ελισσάβετ, καθώς οι νεότερες βασιλικές γενιές αντιμετωπίζουν τους σχετικούς κανόνες με κάποια ευελιξία.

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Facebook, για αγαπημένες συνταγές μαγειρικής και καθημερινές ειδήσεις από τον κόσμο της γεύσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ο πιο εύκολος τρόπος να παραγγείλεις πετρέλαιο θέρμανσης! Ζέστανε τώρα, αυτούς που αγαπάς! Πετρέλαιο θέρμανσης τιμή που... τα σπάει! Παράγγειλε τώρα Online!