Αρχική Ειδήσεις Δελτία Τύπου To «Εργαστήριο Μπισκότου» περιμένει μικρούς και μεγάλους

To «Εργαστήριο Μπισκότου» περιμένει μικρούς και μεγάλους

0

Το «Εργαστήριο Μπισκότου» της εταιρείας Παπαδοπούλου υποδέχεται μικρούς και μεγάλους στο «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας». Από τις 6 Σεπτεμβρίου, με τα εγκαίνια της 79ης ΔΕΘ και για τους επόμενους έξι μήνες.

 

 

papadopoulou-mouseio1

Το «Εργαστήριο Μπισκότου» της εταιρείας Παπαδοπούλου υποδέχεται μικρούς και μεγάλους στο «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας». Από τις 6 Σεπτεμβρίου, με τα εγκαίνια της 79ης ΔΕΘ και για τους επόμενους έξι μήνες.

 

 

Η εταιρεία Παπαδοπούλου δημιουργεί το πιο λαχταριστό «Εργαστήριο Μπισκότου» στο «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας», το θεματικό πάρκο της 79ης ΔΕΘ. Από τις 6 Σεπτεμβρίου, με τα εγκαίνια της 79ης ΔΕΘ, και για τους επόμενους έξι μήνες το «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας» περιμένει μικρούς και μεγάλους να ταξιδέψουν μαζί στο πιο παραμυθένιο και απολαυστικό κόσμο με πολλές εκπλήξεις.

papadopoulou-mouseio2

Στο «Εργαστήριο Μπισκότου», έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον οποίο ζωντανεύει καθημερινά η παραγωγή των αγαπημένων μπισκότων, η εταιρεία Παπαδοπούλου δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους επισκέπτες να παρακολουθήσουν από κοντά την παραγωγική διαδικασία των αγαπημένων μας Γεμιστών μπισκότων με κρέμα σοκολάτας, να συμμετέχουν σε μπισκοτένιες δραστηριότητες, να ενημερωθούν για τη διατροφική αξία των μπισκότων, να γευτούν τα ποιοτικά και απολαυστικά προϊόντα της εταιρείας και να φτιάξουν τα δικά τους μοναδικά, αναμνηστικά δώρα!

Επιπλέον, στην «Αίθουσα Προβολής» οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την πολύχρονη ιστορία της εταιρείας και να «πάρουν μία γεύση» από τη μεγάλη ποικιλία των γλυκών προϊόντων της. Παράλληλα, έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο χρόνο μέσα από ένα βίντεο που προβάλλεται σε τοίχο που απεικονίζει την πρόσοψη του πρώτου εργοστασίου της εταιρείας Παπαδοπούλου στα Πετράλωνα, εκεί που ξεκίνησε η γλυκιά ιστορία των αγαπημένων ελληνικών μπισκότων.

 

Βρείτε αγαπημένες συνταγές της παραδοσιακής & σύγχρονης Ελληνικής κουζίνας με καθημερινή ενημέρωση, στο iCookGreek.com