Αρχική Ειδήσεις Το αυτοκίνητο του Jamie Oliver φτιάχνει μέχρι και …σπιτικά μακαρόνια

Το αυτοκίνητο του Jamie Oliver φτιάχνει μέχρι και …σπιτικά μακαρόνια

0
Το αυτοκίνητο του Jamie Oliver φτιάχνει μέχρι και …σπιτικά μακαρόνια

Κανονική κινούμενη κουζίνα είναι το Rover του διάσημου σεφ -ειδική κατασκευή για χάρη του.

Κανονική κινούμενη κουζίνα είναι το Rover του διάσημου σεφ -ειδική κατασκευή για χάρη του.

Ένας διάσημος σεφ θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να μπορεί να μαγειρεύει παντού. Αλλά να είναι τόσο διάσημος όσο ο Βρετανός σεφ Jamie Oliver, ώστε να μπορεί να έχει την αμέριστη βοήθεια του τμήματος SVO (Special Vehicle Operaion) της Land Rover που, σύμφωνα με το CNN.gr μετέτρεψε το Discovery του σεφ σε κινητή κουζίνα πιο πλήρη κι απ’ του σπιτιού μας.

 

Tο αμάξι έχει στην κυριολεξία εξοπλισμό για σχεδόν κάθε περίπτωση. Αν πεινάσει π.χ. κανείς στο δρόμο υπάρχει φρυγανιέρα στην κεντρική κονσόλα, απ’ τα ντουλαπάκια βγαίνουν μαρμελάδες, ενώ τα εξογκώματα στους τροχούς είναι ειδικές κατασκευές που επιτρέπουν στο διάσημο σεφ να παρασκευάσει από βούτυρο έως παγωτό καθοδόν προκειμένου να μη του λείψει τίποτα.

Με το αυτοκίνητο σταθμευμένο ο Jamie Oliver έχει στη διάθεσή του όλα όσα χρειάζεται για να ετοιμάσει το γεύμα ή το δείπνο που θέλει. Από μια εστία κάτω από το καπό και αυτόματο μηχανισμό για γύρισμα σούβλας στο εμπρός σήμα της μάρκας, μέχρι συρόμενο τραπέζι, νεροχύτη και εστίες γκαζιού και …κόφτη ζυμαρικών, που όταν δεν χρειάζονται είναι καλά κρυμμένα στο χώρο αποσκευών.

Ο πιο εύκολος τρόπος να παραγγείλεις πετρέλαιο θέρμανσης! Ζέστανε τώρα, αυτούς που αγαπάς! Πετρέλαιο θέρμανσης τιμή που... τα σπάει! Παράγγειλε τώρα Online!