Αρχική Ειδήσεις Θεσσαλονίκη: Παράταση υποβολής αιτήσεων δωρεάν κουπονιών για τις λαϊκές αγορές

Θεσσαλονίκη: Παράταση υποβολής αιτήσεων δωρεάν κουπονιών για τις λαϊκές αγορές

0
Θεσσαλονίκη: Παράταση υποβολής αιτήσεων δωρεάν κουπονιών για τις λαϊκές αγορές

Παρατείνεται έως την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017 η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων που αφορούν στη διάθεση των δωρεάν κουπονιών για τις λαϊκές αγορές του νομού Θεσσαλονίκης.

Παρατείνεται έως την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017 η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων που αφορούν στη διάθεση των δωρεάν κουπονιών για τις λαϊκές αγορές του νομού Θεσσαλονίκης. Ποια δικαιολογητικά χρειάζονται.

PHOTO: ΑΠΕ-ΜΠΕ | Παντελής Σαίτας

Παρατείνεται έως την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017 η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων που αφορούν στη διάθεση των δωρεάν κουπονιών για τις λαϊκές αγορές του νομού Θεσσαλονίκης, όπως ανακοίνωσαν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Αντιπεριφέρεια Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος.

Η απόφαση για την παράταση της προθεσμίας, σύμφωνα με το Μακεδονικό Πρακτορείο, ελήφθη μετά από αίτημα αρκετών Δήμων του νομού Θεσσαλονίκης, προκειμένου να μπορέσουν να χορηγήσουν έγκαιρα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στους ενδιαφερόμενους για την εξασφάλιση των κουπονιών.

Έτσι, ενώ αρχικά η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων έληγε την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017, μεταφέρεται για την επόμενη Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017.

Υπενθυμίζεται ότι δικαιούχοι των δωρεάν κουπονιών, συνολικής αξίας 200.000 ευρώ, είναι όσοι λάμβαναν μέχρι πρότινος το καταργηθέν επίδομα απροστάτευτου τέκνου.

Πού υποβάλλεται η αίτηση; Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (26ης Οκτωβρίου 64, Θεσσαλονίκη – Α΄Κτίριο, ισόγειο).

Τι δικαιολογητικά χρειάζονται; Εκτός από την αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν και τα εξής δικαιολογητικά:

– Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης Δήμου του Νομού Θεσσαλονίκης.

– Απόφαση του αρμόδιου Δήμου για την χορήγηση- διακοπή του επιδόματος «απροστάτευτων τέκνων».

– Φωτοαντίγραφο ταυτότητας ή διαβατηρίου.

Βρείτε αγαπημένες συνταγές της παραδοσιακής & σύγχρονης Ελληνικής κουζίνας με καθημερινή ενημέρωση, στο iCookGreek.com