Αρχική Ειδήσεις Δελτία Τύπου Sani Gourmet 2022 – Υψηλή γαστρονομία από εννέα χαρισματικούς Έλληνες σεφ

Sani Gourmet 2022 – Υψηλή γαστρονομία από εννέα χαρισματικούς Έλληνες σεφ

0
Sani Gourmet 2022 – Υψηλή γαστρονομία από εννέα χαρισματικούς Έλληνες σεφ
Δημιουργία του σεφ Αλέξανδρου Τσιοτίνη

Από 20 μέχρι και 24 Μαΐου 2022, ο γαστρονομικός θεσμός επιστρέφει ύστερα από 2 χρόνια, γιορτάζοντας τη 15η επέτειό του.

Ύστερα από μια αναμονή δύο χρόνων, το Sani Gourmet επιστρέφει στο Sani Resort, για να γίνει και πάλι το απόλυτο σημείο συνάντησης του Fine Dining για τους λάτρεις της σύγχρονης υψηλής γαστρονομίας. Με έντονη δημιουργικότητα και καινοτόμες γεύσεις, το Sani Gourmet 2022 θα γιορτάσει από τις 20 μέχρι και τις 24 Μαΐου τη 15η επέτειό του, απογειώνοντας τις αισθήσεις των επισκεπτών.

Αυτή́ τη χρονιά́ με θέμα «Culinary Artisans», ο θεσμός είναι αφιερωμένος στη σύγχρονη ελληνική γαστρονομική́ σκηνή́, με πρωταγωνιστές εννέα κορυφαίους Έλληνες σεφ.

Για 5 ημέρες, στα πολυβραβευμένα εστιατόρια του Sani Resort, Water, Fresco, Tomata και Asian, καθώς επίσης και στην Patisserie, οι Ευαγγέλου, Φρέσκος & Παπαζαχαρίας, Κερμανίδου, Κοντοβάς, Ξενάκης, Μουρατίδης, Παμπόρης, Παπουτσάκης, Τσιοτίνης δημιουργούν Degustation Menus, με έμπνευση από́ τα αγαπημένα τους signature πιάτα και τις προσωπικές τους γαστρονομικές καταβολές, σε μια διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών, στην οποία οι executive chef του Sani Resort θα έχουν υποστηρικτικό ρόλο με τη γνώση και την εμπειρία τους.

Η γιορτή́ της σύγχρονης ελληνικής γαστρονομικής σκηνής ξεκινάει!

Κρατήσεις:  [email protected]

Βρείτε αγαπημένες συνταγές της παραδοσιακής & σύγχρονης Ελληνικής κουζίνας με καθημερινή ενημέρωση, στο iCookGreek.com