Αρχική Ιστορίες Αλκοτέστ Στο rouvaliswinery.gr φτιάχνεις το δικό σου κρασί

Στο rouvaliswinery.gr φτιάχνεις το δικό σου κρασί

0

Διαλέγεις αμπέλι, παλαιώνεις στο βαρέλι σου και δημιουργείς την προσωπική σου ετικέτα στο οινοποιείο του Άγγελου Ρούβαλη.

rouvalis1

Διαλέγεις αμπέλι, παλαιώνεις στο βαρέλι σου και δημιουργείς την προσωπική σου ετικέτα στο οινοποιείο του Άγγελου Ρούβαλη.

Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα να απολαμβάνετε το δικό σας κρασί, τον δικό σας συνδυασμό ποικιλιών με την καθοδήγηση έμπειρων οινολόγων; Στο ανανεωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα www.rouvaliswinery.gr του οινοτέχνη Άγγελου Ρούβαλη έχετε τη δυνατότητα να παράγετε το δικό σας κρασί ξεκινώντας είτε από το αμπέλι, είτε τη δεξαμενή ή το βαρέλι. Ακόμη, μπορείτε να επιλέξετε το κρασί από τις ποικιλίες που οινοποιούνται και να δημιουργήσετε την προσωπική σας ετικέτα.

rouvalis2

Η ενότητα της ιστοσελίδας «Φτιάξε το Δικό σου κρασί» προσφέρει  μέσα από 4 επιλογές, τα εξής:
•να επιλέξετε το κρασιά του Άγγελου Ρούβαλη και να δημιουργήσετε τις «Δικές σας ετικέτες»,
•να δημιουργήσετε «το Δικό σας κρασί, με την Δική σας Ετικέτα»,
•να παλαιώσετε το κρασί σας σε «Δικό σας Βαρέλι» σε συνεργασία με τον οινολόγο του οινοποιείου και
•να υιοθετήσετε το «Δικό σας Αμπέλι», την έκταση δηλαδή που επιθυμείτε από τους αμπελώνες του οινοποιείου, προκειμένου να εμφιαλώσετε το κρασί σας.
Η ενότητα αυτή σας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσετε κρασί με σταφύλια από το μοναδικό terroir των ορεινών αμπελώνων των πλαγιών της Αιγιαλείας (αμπελουργική ζώνη ΠΟΠ/ΠΓΕ). Κοντά σας θα βρίσκεται και ο κορυφαίος οινολόγος Τάσος Δροσιάδης ο οποίος, με την πολύχρονη εμπειρία του, θα σας κατευθύνει ανάλογα με τις προτιμήσεις σας ώστε να δημιουργήσετε και να απολαύσετε μοναδικά κρασιά – χωρίς να χρειαστεί να επενδύσετε σε αμπελώνες, υπόγεια κελάρια, τεχνικό εξοπλισμό.

rouvalis3

Στη σελίδα, μπορείτε επίσης να κάνετε τις αγορές των αγαπημένων κρασιών σας ΑΣΠΡΟΛΙΘΙ, ΜΙΚΡΟΣ ΒΟΡΙΑΣ, IANOS, τα οποία παραδίδονται όπου θέλετε χωρίς επιπλέον κόστος μεταφορικών (για 3 φιάλες και άνω). Επισκεφτείτε το ανανεωμένο και εύχρηστο ηλεκτρονικό κατάστημα του Άγγελου Ρούβαλη και απολαύστε τις μοναδικές δυνατότητες που σας δίνονται ώστε να απολαμβάνετε ακόμα περισσότερο το κρασί σας.

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Google News, την κορυφαία on-line γαστρονομική εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση.