Αρχική Ειδήσεις Αγορά Πότε ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις 2024

Πότε ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις 2024

0
Πότε ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις 2024

Από τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024 ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις οι οποίες θα διαρκέσουν έως και το τέλος Φεβρουαρίου. Στο διάστημα αυτό προβλέπεται προαιρετική λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές 14 και 21 Ιανουαρίου 2024.

Με αφορμή την επικείμενη έναρξή τους, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης, υπογράμμισε τις μεγάλες προσδοκίες που έχουν οι εμπορικές επιχειρήσεις της χώρας από την περίοδο αυτή.

Τι αναφέρει ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών για τις χειμερινές εκπτώσεις και τις Κυριακές

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών «οι τακτικές χειμερινές εκπτώσεις ξεκινούν τη Δευτέρα  8 Ιανουαρίου και λήγουν την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024, ενώ τα καταστήματα μπορούν να παραμείνουν προαιρετικά ανοικτά τις Κυριακές 14 και 21 Ιανουαρίου 2024, με προτεινόμενο, από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών ωράριο λειτουργίας, 11:00 – 18:00».

Πώς πρέπει να αναγράφονται οι τιμές

Σε κάθε ανακοίνωση περί μείωσης τιμής θα πρέπει να αναγράφεται και η προγενέστερη τιμή που εφάρμοζε ο έμπορος πριν από την εφαρμογή της μείωσης της τιμής.

Ως ανακοίνωση μείωσης τιμής θεωρούνται ανακοινώσει τιμών με τις εξής μορφές:

– Είτε ποσοστού (%), π.χ. «20% έκπτωση».

– Είτε συγκεκριμένου ποσού, π.χ. «10 ευρώ έκπτωση».

– Είτε αναγραφή νέας (χαμηλότερης) τιμής μαζί με την αναγραφή της προγενέστερης (υψηλότερης) τιμής που εφαρμόστηκε. Η προηγούμενη τιμή μπορεί να εμφανίζεται σε διαγραμμένη μορφή π.χ. «τώρα 50 ευρώ, πριν 100 ευρώ» ή «50 ευρώ 100 ευρώ».

 

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Facebook, για αγαπημένες συνταγές μαγειρικής και καθημερινές ειδήσεις από τον κόσμο της γεύσης.