Αρχική Ειδήσεις Πάνω από 40 καταστήματα σχεδιάζει να ανακαινίσει η Σκλαβενίτης το 2022

Πάνω από 40 καταστήματα σχεδιάζει να ανακαινίσει η Σκλαβενίτης το 2022

0
Πάνω από 40 καταστήματα σχεδιάζει να ανακαινίσει η Σκλαβενίτης το 2022
Εικόνα: Google Maps

Περισσότερα από 40 καταστήματα Σκλαβενίτης θα ανακαινιστούν εντός του 2022 σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, σύμφωνα με πηγές κοντά στην εταιρεία που επικαλείτα το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Πρόσφατα η αλυσίδα Σκλαβενίτης προχώρησε στην ανακαίνιση και επέκταση του υπερμάρκετ που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Αθηνών 93-97. Το συγκεκριμένο κατάστημα, επιφάνειας άνω των 8.000 τ.μ, αποτελεί το μεγαλύτερο υπερμάρκετ της εταιρείας στην Αθήνα. Σε αυτό οι επισκέπτες θα μπορούν να βρουν μία ευρεία γκάμα ειδών και νέα τμήματα βιβλιοπωλείου, ένδυσης – υπόδησης, ειδών bazaar και ομορφιάς. Επιπλέον, όπως και στα περισσότερα υπερμάρκετ Σκλαβενίτης, το νέο κατάστημα διαθέτει παιδότοπο και εστιατόριο, καθώς και μεγάλο χώρο στάθμευσης 750 θέσεων.

Σημειώνεται δε από το ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι μέσα στο τρέχον έτος, η εταιρεία δρομολόγησε μία σειρά στρατηγικών κινήσεων, μεταξύ των οποίων την ανακαίνιση 25 ακόμη καταστημάτων, την ίδρυση 7 νέων και την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού καταστήματος και σε άλλες πόλεις εκτός της Αττικής (Λάρισα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη).

Από το 2017 έως το 2020, η εταιρεία έχει προβεί στην δημιουργία 6.000 νέων θέσεων εργασίας αυξάνοντας τον αριθμό των εργαζομένων στους 27.000 ενώ ταυτόχρονα οι επενδύσεις στο ίδιο διάστημα ξεπέρασαν τα 200 εκατ. ευρώ και επικεντρώθηκαν, μεταξύ άλλων, στην ανακαίνιση άνω των 300 καταστημάτων, στη δημιουργία 5 νέων καταστημάτων, στην ανάπτυξη νέων τμημάτων στα υπερμάρκετ, αλλά και στον ψηφιακό μετασχηματισμό της, μέσω της εισόδου της στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Το δίκτυο του Ομίλου Σκλαβενίτης απαρτίζεται από τις εταιρείες Ε.Υ.Σ. (430 καταστήματα), Σκλαβενίτης Κύπρου (18 καταστήματα), Χαλκιαδάκης (39 καταστήματα) και The Mart (13 καταστήματα).

Βρείτε αγαπημένες συνταγές της παραδοσιακής & σύγχρονης Ελληνικής κουζίνας με καθημερινή ενημέρωση, στο iCookGreek.com