Αρχική Ειδήσεις Δελτία Τύπου Οίνοι παλαίωσης IANOS

Οίνοι παλαίωσης IANOS

0
Οίνοι παλαίωσης IANOS

Δώρο για κορυφαία απόλαυση

Δώρο για κορυφαία απόλαυση

Αυτές τις γιορτές, μια ιδανική πρόταση δώρου για τους αγαπημένους μας έρχεται από τη σειρά οίνων παλαίωσης «IANOS». Η σειρά αποτελείται από τέσσερα πλούσια κρασιά με ισχυρή προσωπικότητα, που ωριμάζουν σε γαλλικά δρύινα βαρέλια στην κάβα του οινοποιού Άγγελου Ρούβαλη.
-IANOS Chardonnay: Οίνος λευκός που συνοδεύει ιδανικά πλούσια λευκά πιάτα με έντονη προσωπικότητα (π.χ. ψάρια με λευκές σάλτσες, κοτόπουλο γεμιστό, καθώς επίσης και μαλακά τυριά όπως camembert, brie, roquefort).
-IANOS Cava: Ένα ερυθρό κρασί ικανό για μακροχρόνια παλαίωση με έντονο αρωματικό προφίλ. Ταιριάζει εξαιρετικά με πιάτα με ισχυρή αλλά αρμονική προσωπικότητα (κρέατα, κυνήγι, δυνατά τυριά). Η διατήρηση στην κάβα για πολλά χρόνια υπόσχεται πιο μεγάλη απόλαυση.
-IANOS Cabernet Sauvignon 2004:
Κρασί αριστοκρατικό και πρόσφατα βραβευμένο με Χρυσό Μετάλλιο από το διεθνή διαγωνισμό αξιολόγησης οίνου «Mundus Vini 2012». Συνοδεύει και αναδεικνύει κόκκινα κρέατα με δυνατές σάλτσες, κυνήγι, κίτρινα τυριά, ζυμαρικά με πλούσιες ερυθρές και πικάντικες σάλτσες.
-IANOS Syrah:
Έχει γεύση μαλακή και αγαπητή στο ελληνικό γούστο, με πλούσιο άρωμα, συνοδεύει επίσης κρέατα με κόκκινες σάλτσες, φτερωτό κυνήγι, κίτρινα τυριά κ.ά. Βάλτε τα στο γιορτινό σας τραπέζι ή δωρίστε τα, δίνοντας την ευκαιρία στους φίλους σας να αναβαθμίσουν την κάβα τους προσθέτοντας ένα κρασί μακρόχρονης παλαίωσης. Η εμπορική διάθεση των προϊόντων του Άγγελου Ρούβαλη γίνεται από την Ελληνικά Κελλάρια Οίνων Α.Ε. Κάντε κλικ στο Facebook στη σελίδα «Angelos Rouvalis Winery» και στο www.oenoforos.gr.

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Google News, την κορυφαία on-line γαστρονομική εφημερίδα με καθημερινή ενημέρωση.