Αρχική Ειδήσεις Οι γεύσεις της Κρήτης και της Βόρειας Ελλάδας συναντιούνται στη ΔΕΘ

Οι γεύσεις της Κρήτης και της Βόρειας Ελλάδας συναντιούνται στη ΔΕΘ

0
Οι γεύσεις της Κρήτης και της Βόρειας Ελλάδας συναντιούνται στη ΔΕΘ

PLANET FOOD | 28.04 – 06.05 η γαστρονομία και ο πολιτισμός της Κρήτης και της Βόρειας Ελλάδας δίνουν ραντεβού στο περίπτερο 12.

PLANET FOOD | 28.04 – 06.05 η γαστρονομία και ο πολιτισμός της Κρήτης και της Βόρειας Ελλάδας δίνουν ραντεβού στο περίπτερο 12.

Ελαιόλαδο και προϊόντα ελιάς, τυροκομικά, παξιμάδια, αρτοσκευάσματα, μέλι, βότανα, γλυκά, καραμελωμένοι καρποί, ζυμαρικά, ρακί, κρασί, σάλτσες και ντοματοπαρασκευές, ακόμη και …φιλέτα σαλιγκαριών, είναι λίγες από τις γεύσεις που θα συγκεντρωθούν στο περίπτερο 12 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), από 28 Απριλίου μέχρι και τις 6 Μαΐου 2018.

Στην έκθεση τοπικών προϊόντων «ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση – Toπικές Γεύσεις Ελλάδας» συμμετέχουν, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΔΕΘ – Helexpo, δεκάδες εκθέτες από κάθε γωνιά της Κρήτης, αλλά και παραγωγοί από άλλες περιοχές, όπως Θεσσαλονίκη, Έβρος, Σέρρες, Καστοριά, Καβάλα, Ξάνθη, Ημαθία. Αθήνα, Βοιωτία, Αχαΐα θα εμπλουτίσουν κι αυτές τη συνάντηση σε ποικιλία τοπικών προϊόντων.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα προϊόντα και τους παραγωγούς από κοντά, να τα γευτούν και να τα προμηθευτούν απευθείας, ενώ, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, περισσότεροι από τριακόσιοι χορευτές, πενήντα μουσικοί, δεκάδες πολιτιστικά σωματεία, σεφ και πολλοί ακόμη συντελεστές θα συμμετάσχουν σε αυτό το πολιτιστικό αντάμωμα γεύσεων, μουσικής, χορού και πολιτισμού.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 28 Απριλίου στις 19:00. Παρέχεται δωρεάν πάρκινγκ για όλα τα οχήματα. Οι ώρες λειτουργίας τα Σαββατοκύριακα είναι από τις 10:30 έως και τις 21:30, ενώ τις καθημερινές από τις 12:00 έως και τις 21:30.

Ακολουθήστε το iCookGreek.com στο Facebook, για αγαπημένες συνταγές μαγειρικής και καθημερινές ειδήσεις από τον κόσμο της γεύσης.